Atay Uslu’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Politika 28.08.2020 - 21:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1939+ kez okundu.
 

Atay Uslu’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlementer Asamblesi Başkanı Atay Uslu 30 Ağustos Zafer Bayramını yayınladığı mesaj ile kutladı. Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti: “30 Ağustos Zaferi, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan aziz milletimizin gücünün ortaya koyulması bakımından büyük anlam ifade etmektedir. Hiç şüphe yok ki, milletimizin bugünkü mevcudiyeti ve cumhuriyetimiz, o destansı zaferin bir tezahürüdür. Bizler bu şuurla, ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyetimizi daha ileri taşımak için çalışıyor, hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerliyoruz. Hedefimiz, ülkemizin dünyanın en büyük 10 ülkesinden biri olması; refah, huzur, barış ve kardeşliğimizin giderek daha da perçinlenmesidir. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye’de ve dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı gönülden tebrik ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, tüm şehit ve gazilerimizi şükranla yâd ediyorum” dedi.

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlementer Asamblesi Başkanı Atay Uslu 30 Ağustos Zafer Bayramını yayınladığı mesaj ile kutladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

“30 Ağustos Zaferi, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan aziz milletimizin gücünün ortaya koyulması bakımından büyük anlam ifade etmektedir.

Hiç şüphe yok ki, milletimizin bugünkü mevcudiyeti ve cumhuriyetimiz, o destansı zaferin bir tezahürüdür.

Bizler bu şuurla, ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyetimizi daha ileri taşımak için çalışıyor, hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerliyoruz.

Hedefimiz, ülkemizin dünyanın en büyük 10 ülkesinden biri olması; refah, huzur, barış ve kardeşliğimizin giderek daha da perçinlenmesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye’de ve dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı gönülden tebrik ediyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, tüm şehit ve gazilerimizi şükranla yâd ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.