Atay Uslu'dan Bayramlaşma Trafiği

Politika 07.06.2019 - 22:38, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2516+ kez okundu.
 

Atay Uslu'dan Bayramlaşma Trafiği

Ramazan Bayramında Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-PA Türk Başkanı  Atay Uslu hemşehrileriyle bayramlaştı. Atay Uslu, Bayramlaşma programlarında  Kumluca, Finike, Kemer ve Antalya Merkezde hemşehrileriyle bayramlaştı. Ardından Demre ve Kaş ilçelerinde bayramlaşmalar gerçekleştirdi. KUMLUCA FİNİKE KEMER KAŞ DEMRE VE ANTALYA'DA BAYRAMLAŞMA... Bayram Namazını Finike Merkez Camii'nde kılan Atay Uslu namaz sonrası Finikeli hemşehrileriyle bayramlaştı.  Ardından Kumluca, Finike, Kemer ve Ak Parti Antalya  İl Başkanlığındaki, sonraki günlerde de Demre be Kaş ilçelerindeki bayramlaşma programlarına katılan Atay Uslu vatandaşlar ile tek tek bayramlaştı. DERDİMİZ İNSANIMIZIN HUZURU VE MUTLULUĞU  Antalya Milletvekili Atay Uslu,  yapılan bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada "Ramazan Bayramına kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Cenabı Hak oruçlarımızı ve dualarımızı kabul etsin. Allah birlik ve beraberliğimizi, bu güzel Bayramlarda daha da arttırsın. Biz Bir ve Beraber olduğumuz sürece medeniyetimiz güçlenecek, insanlığa merhamet, adalet, huzur dağıtacaktır. Derdimiz milletimize, Şehrimize hizmet edebilmek, derdimiz milletin mutluluğunu, huzurunu arttırmak.  TBMM'de Çiftçimizin de, turizmcimizin de, Antalyamızın yanında çalışmalar yaptık, yapmaya devam edeceğiz. "

Ramazan Bayramında Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-PA Türk Başkanı  Atay Uslu hemşehrileriyle bayramlaştı. Atay Uslu, Bayramlaşma programlarında  Kumluca, Finike, Kemer ve Antalya Merkezde hemşehrileriyle bayramlaştı. Ardından Demre ve Kaş ilçelerinde bayramlaşmalar gerçekleştirdi.

KUMLUCA FİNİKE KEMER KAŞ DEMRE VE ANTALYA'DA BAYRAMLAŞMA...

Bayram Namazını Finike Merkez Camii'nde kılan Atay Uslu namaz sonrası Finikeli hemşehrileriyle bayramlaştı.  Ardından Kumluca, Finike, Kemer ve Ak Parti Antalya  İl Başkanlığındaki, sonraki günlerde de Demre be Kaş ilçelerindeki bayramlaşma programlarına katılan Atay Uslu vatandaşlar ile tek tek bayramlaştı.

DERDİMİZ İNSANIMIZIN HUZURU VE MUTLULUĞU 

Antalya Milletvekili Atay Uslu,  yapılan bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada "Ramazan Bayramına kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Cenabı Hak oruçlarımızı ve dualarımızı kabul etsin. Allah birlik ve beraberliğimizi, bu güzel Bayramlarda daha da arttırsın. Biz Bir ve Beraber olduğumuz sürece medeniyetimiz güçlenecek, insanlığa merhamet, adalet, huzur dağıtacaktır. Derdimiz milletimize, Şehrimize hizmet edebilmek, derdimiz milletin mutluluğunu, huzurunu arttırmak.  TBMM'de Çiftçimizin de, turizmcimizin de, Antalyamızın yanında çalışmalar yaptık, yapmaya devam edeceğiz. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.