Atay Uslu’dan Eczacılar Günü Mesajı

Politika 13.05.2019 - 21:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2557+ kez okundu.
 

Atay Uslu’dan Eczacılar Günü Mesajı

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti; “Eczacılık, insanlık tarihi kadar eski bir geçmişe sahip olup, toplumların yaşamında önemini hiç yitirmemiş bir meslektir. Sağlık hizmetlerinin vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verebilecek şekilde aksamadan yürütülebilmesi, tüm sağlık personelimiz yanında, eczacılarımızın da mesleklerine yaklaşımlarıyla yakından ilgilidir. Son derece önemli bir konu olan ilaç temini ve kullanımı hakkında vatandaşlarımızın bilinçlenmesine yardımcı olan eczacılarımız, aynı zamanda vatandaşlarımızın da en yakın sağlık danışmanlarıdır. İlacın, vatandaşlara ulaştırılmasını sağlayan, sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan eczacılığı özveri ve gayret içerisinde sürdürmekte olan tüm eczacılarımızın, 14 Mayıs Eczacılık Gününü kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti;

“Eczacılık, insanlık tarihi kadar eski bir geçmişe sahip olup, toplumların yaşamında önemini hiç yitirmemiş bir meslektir. Sağlık hizmetlerinin vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verebilecek şekilde aksamadan yürütülebilmesi, tüm sağlık personelimiz yanında, eczacılarımızın da mesleklerine yaklaşımlarıyla yakından ilgilidir.

Son derece önemli bir konu olan ilaç temini ve kullanımı hakkında vatandaşlarımızın bilinçlenmesine yardımcı olan eczacılarımız, aynı zamanda vatandaşlarımızın da en yakın sağlık danışmanlarıdır.

İlacın, vatandaşlara ulaştırılmasını sağlayan, sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan eczacılığı özveri ve gayret içerisinde sürdürmekte olan tüm eczacılarımızın, 14 Mayıs Eczacılık Gününü kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.