Atay Uslu’dan Eczacılar Günü Mesajı

Politika 13.05.2020 - 20:33, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2723+ kez okundu.
 

Atay Uslu’dan Eczacılar Günü Mesajı

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı Atay Uslu 14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti; “İlacın üretiminden hastaya ulaştırılmasına kadar her safhada sorumluluk alan eczacılarımız, aynı zamanda vatandaşlarımızın da en yakın sağlık danışmanlarıdır. Eczacılık, insanlık tarihi kadar eski bir geçmişe sahip olup, toplumların yaşamında önemini hiç yitirmemiş bir meslektir. İlacın, vatandaşlara ulaştırılmasını sağlayan, sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan eczacılığı özveri ve gayret içerisinde sürdürmekte olan tüm eczacılarımızın, 14 Mayıs Eczacılık Gününü kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı Atay Uslu 14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti;

“İlacın üretiminden hastaya ulaştırılmasına kadar her safhada sorumluluk alan eczacılarımız, aynı zamanda vatandaşlarımızın da en yakın sağlık danışmanlarıdır. Eczacılık, insanlık tarihi kadar eski bir geçmişe sahip olup, toplumların yaşamında önemini hiç yitirmemiş bir meslektir.

İlacın, vatandaşlara ulaştırılmasını sağlayan, sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan eczacılığı özveri ve gayret içerisinde sürdürmekte olan tüm eczacılarımızın, 14 Mayıs Eczacılık Gününü kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.