Atay Uslu'dan Elmalı Ziraat Odasına Ziyaret

Politika 05.08.2019 - 23:04, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2765+ kez okundu.
 

Atay Uslu'dan Elmalı Ziraat Odasına Ziyaret

Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı'da Ziraat Odası temsilcileri ve Tüccarlar ile bir araya gelerek tarımı, çiftçiyi ve piyasayı değerlendirdi.
TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı'da Elmalı Ziraat Odasını ziyaret ederek, Elmalı tarımını ve çiftçilerin talep ve fikirlerini değerlendirdi. Elmalı Ziraat odası başkanı, geçen yıl sebze fiyatlarından memnun olduklarını ifade ederek, bu yıl da domates fiyatlarının bu şekilde devamını beklediklerini, bu şekilde devamı halinde çiftçinin bu yıl da yüzünün güleceğini belirtti. FİDEYE DESTEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ  Ak Parti Antalya İl Kadın Atay Uslu, çiftçinin yanında olduklarını, Elmalı başta olmak üzere yaylalarda üretim artışının çok hızlı olduğunu ifade ederek, üretim planlamasının ve toprak tazelenmesinin ziraat odaları ile birlikte çalışma konusunu istişare ettiklerini ifade etti. Fideye destek için hükümet nezdinde girişimde bulunduklarını anlatan Atay Uslu, "fide desteğinin hem girdi maliyetlerini düşüreceğini hem de üretim planlamasına katkı sunacağını" anlattı. Ayrıca "Ziraat Odası başkanlığı ile Ankara bürokrasisi arasında iletişimi daha da güçlendirme için ortak çalışmaları daha da güçlendirme kararı verdiklerini" sözlerine ekledi. SEBZE VE MEYVE TÜCCARLARINA ZİYARET  Antalya Milletvekili Atay Uslu ardından, sebze ve meyve tüccarları ziyaret etti. Tüccarların tarladan sofraya zincirinde etkisi üzerine görüş alışverişinde bulundu. Domates ve salatalık paketleyen enemekçilerle hasbihal etti. Antalya Milletvekili Atay Uslu'ya, AK Parti Elmalı İlçe Başkanı Mustafa Başkaya ve teşkilat üyeleri eşlik etti.
Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı'da Ziraat Odası temsilcileri ve Tüccarlar ile bir araya gelerek tarımı, çiftçiyi ve piyasayı değerlendirdi.

TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı'da Elmalı Ziraat Odasını ziyaret ederek, Elmalı tarımını ve çiftçilerin talep ve fikirlerini değerlendirdi. Elmalı Ziraat odası başkanı, geçen yıl sebze fiyatlarından memnun olduklarını ifade ederek, bu yıl da domates fiyatlarının bu şekilde devamını beklediklerini, bu şekilde devamı halinde çiftçinin bu yıl da yüzünün güleceğini belirtti.

FİDEYE DESTEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ 

Ak Parti Antalya İl Kadın Atay Uslu, çiftçinin yanında olduklarını, Elmalı başta olmak üzere yaylalarda üretim artışının çok hızlı olduğunu ifade ederek, üretim planlamasının ve toprak tazelenmesinin ziraat odaları ile birlikte çalışma konusunu istişare ettiklerini ifade etti. Fideye destek için hükümet nezdinde girişimde bulunduklarını anlatan Atay Uslu, "fide desteğinin hem girdi maliyetlerini düşüreceğini hem de üretim planlamasına katkı sunacağını" anlattı.

Ayrıca "Ziraat Odası başkanlığı ile Ankara bürokrasisi arasında iletişimi daha da güçlendirme için ortak çalışmaları daha da güçlendirme kararı verdiklerini" sözlerine ekledi.

SEBZE VE MEYVE TÜCCARLARINA ZİYARET 

Antalya Milletvekili Atay Uslu ardından, sebze ve meyve tüccarları ziyaret etti. Tüccarların tarladan sofraya zincirinde etkisi üzerine görüş alışverişinde bulundu. Domates ve salatalık paketleyen enemekçilerle hasbihal etti. Antalya Milletvekili Atay Uslu'ya, AK Parti Elmalı İlçe Başkanı Mustafa Başkaya ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.