Atay Uslu'dan Kutso'ya Ziyaret

Politika 03.06.2020 - 21:51, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 3011+ kez okundu.
 

Atay Uslu'dan Kutso'ya Ziyaret

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Ak Parti Kumluca, Finike, Demre ve Kaş İlçe Başkanları ile Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Meclis Başkanı Fahri Özen ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek Batı Antalya'nın tarımı, turizmi ve ticareti üzerine değerlendirmelerde bulundu.  BATI ANTALYA'NIN TARIM VE TURİZM POTANSİYELİ BÜYÜYOR   Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasının, Batı Antalya'nın önemli bir Sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade ederek, Oda Başkanı Murat Hüdavendigar Günay ve Yönetim kuruluna yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.  Atay Uslu konuşmasına şöyle devam etti: "Ülke olarak Korona virüs panedemisi sebebi ile zor bir dönem geçirdik. Bu dönemde esnafımıza, işverenimize, çalışanımıza ve dar gelirli vatandaşlarımıza destekler verdik vermeye devam ediyoruz. İstikrar Kalkanı paketi ile yaklaşık 300 milyar liralık bir destekle ekonomik istikrar ve büyüme devam ediyor. Bu süreçte başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, tüm Bakanlarımıza, Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a teşekkürlerimizi sunuyorum.”  SORU SORARAK İCRAAT YAPILMAZ.  Atay Uslu, Batı Antalya’nın butik turizm ve organik tarım ile yükseldiğini, potansiyelini her geçen gün değerlendirdiğini, Hükümetin’de bölgeye yatırımlarını sürdürdüğünü anlattı. Mesele memlekete hizmet olduğunda her zaman göreve hazır olduğunu ifade eden Atay Uslu: " AK Parti olarak milletimize hizmet konusunda her zaman gayret içinde olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Muhalefet belediyelerine de her zaman çağrıda bulunduk. Memleket için bir projeniz varsa gelin destek verelim dedik. Samimi olduğumuzu Finike'de, Demre'de, Elmalı'da gösterdik ve projelerine hükümet olarak destek olduk. Biz Ak Parti olarak kürsüden kürsüye koşup soru sorarak polemik yapma peşinde değil, projeden projeye koşup hizmet yapma aşkında olduk. Tek derdimiz milletimize, medeniyetimize hizmet, gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek. “ KUTSO Başkanı Murat Günay’da Milletvekili Atay Uslu’ya teşekkür ederek, “Sn Milletvekilimiz Atay Uslu, bölgemiz için çok büyük bir fırsat, her sorunumuza çözüm üretiyor, yatırımlarımızı adım adım takip ediyor. Ankara’daki sesimiz. Biz de her platformda yanındayız; Kendisi ile Beraber çalışmak bizim için hem keyifli hem de çok verimli sonuçlara ulaşmamızı sağlıyor.” dedi.  Antalya’da yaklaşık 130 bin vatandaşa 1.000 TL sosyal destek ödemesi, 230 bin çalışana kısa çalışma ödeneği, işsizlik ödeneği desteği verildi. Antalya’da 360 bin vatandaşımıza 450 milyon TL destek sunuldu. Toplantıda Tarım, Turizm, Patara Yılı, Ulaşım başta olmak üzere Batı Antalya projeleri ve konuları değerlendirildi.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Ak Parti Kumluca, Finike, Demre ve Kaş İlçe Başkanları ile Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Meclis Başkanı Fahri Özen ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek Batı Antalya'nın tarımı, turizmi ve ticareti üzerine değerlendirmelerde bulundu. 

BATI ANTALYA'NIN TARIM VE TURİZM POTANSİYELİ BÜYÜYOR  

Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasının, Batı Antalya'nın önemli bir Sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade ederek, Oda Başkanı Murat Hüdavendigar Günay ve Yönetim kuruluna yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. 

Atay Uslu konuşmasına şöyle devam etti: "Ülke olarak Korona virüs panedemisi sebebi ile zor bir dönem geçirdik. Bu dönemde esnafımıza, işverenimize, çalışanımıza ve dar gelirli vatandaşlarımıza destekler verdik vermeye devam ediyoruz. İstikrar Kalkanı paketi ile yaklaşık 300 milyar liralık bir destekle ekonomik istikrar ve büyüme devam ediyor. Bu süreçte başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, tüm Bakanlarımıza, Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a teşekkürlerimizi sunuyorum.” 

SORU SORARAK İCRAAT YAPILMAZ. 

Atay Uslu, Batı Antalya’nın butik turizm ve organik tarım ile yükseldiğini, potansiyelini her geçen gün değerlendirdiğini, Hükümetin’de bölgeye yatırımlarını sürdürdüğünü anlattı. Mesele memlekete hizmet olduğunda her zaman göreve hazır olduğunu ifade eden Atay Uslu: " AK Parti olarak milletimize hizmet konusunda her zaman gayret içinde olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Muhalefet belediyelerine de her zaman çağrıda bulunduk. Memleket için bir projeniz varsa gelin destek verelim dedik. Samimi olduğumuzu Finike'de, Demre'de, Elmalı'da gösterdik ve projelerine hükümet olarak destek olduk. Biz Ak Parti olarak kürsüden kürsüye koşup soru sorarak polemik yapma peşinde değil, projeden projeye koşup hizmet yapma aşkında olduk. Tek derdimiz milletimize, medeniyetimize hizmet, gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek. “

KUTSO Başkanı Murat Günay’da Milletvekili Atay Uslu’ya teşekkür ederek, “Sn Milletvekilimiz Atay Uslu, bölgemiz için çok büyük bir fırsat, her sorunumuza çözüm üretiyor, yatırımlarımızı adım adım takip ediyor. Ankara’daki sesimiz. Biz de her platformda yanındayız; Kendisi ile Beraber çalışmak bizim için hem keyifli hem de çok verimli sonuçlara ulaşmamızı sağlıyor.” dedi. 

Antalya’da yaklaşık 130 bin vatandaşa 1.000 TL sosyal destek ödemesi, 230 bin çalışana kısa çalışma ödeneği, işsizlik ödeneği desteği verildi. Antalya’da 360 bin vatandaşımıza 450 milyon TL destek sunuldu. Toplantıda Tarım, Turizm, Patara Yılı, Ulaşım başta olmak üzere Batı Antalya projeleri ve konuları değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.