Atay Uslu’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Politika 02.06.2019 - 18:55, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1762+ kez okundu.
 

Atay Uslu’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Antalya Milletvekili Atay Uslu bayram mesajında şunları ifade etti; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha nihayete erdirdik. Ramazan ayı boyunca oruç ile derin bir manevi iklimi; huzur iklimini, kardeşlik iklimini teneffüs etmemizin ardından Bayrama kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Özellikle zor zamanlarda daha çok hissettiğimiz birlik ve beraberliğimiz güzel Bayramlar dolayısıyla güçlenerek devam edecektir. Mensubu olduğumuz medeniyet, nerede zulme uğrayan bir insan, bir halk varsa, onlarla, o mazlumlarla dayanışma içinde olmayı; onların elinden tutmayı, onların yardımına koşmayı esas almıştır.  Biz Bir ve Beraber olduğumuz sürece medeniyetimiz güçlenecek, insanlığa merhamet, adalet, huzur dağıtmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm hanelere, tüm gönüllere, ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa, huzur, saadet, selamet getirmesini Rabbimden temenni ediyorum” dedi.
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Antalya Milletvekili Atay Uslu bayram mesajında şunları ifade etti;

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha nihayete erdirdik. Ramazan ayı boyunca oruç ile derin bir manevi iklimi; huzur iklimini, kardeşlik iklimini teneffüs etmemizin ardından Bayrama kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Özellikle zor zamanlarda daha çok hissettiğimiz birlik ve beraberliğimiz güzel Bayramlar dolayısıyla güçlenerek devam edecektir.

Mensubu olduğumuz medeniyet, nerede zulme uğrayan bir insan, bir halk varsa, onlarla, o mazlumlarla dayanışma içinde olmayı; onların elinden tutmayı, onların yardımına koşmayı esas almıştır. 

Biz Bir ve Beraber olduğumuz sürece medeniyetimiz güçlenecek, insanlığa merhamet, adalet, huzur dağıtmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm hanelere, tüm gönüllere, ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa, huzur, saadet, selamet getirmesini Rabbimden temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.