Atay Uslu’dan Tarım Orman Bakanına Ziyaret

Politika 07.01.2021 - 20:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1482+ kez okundu.
 

Atay Uslu’dan Tarım Orman Bakanına Ziyaret

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Tarım Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ederek Antalya’nın tarımsal gücü ve üretimi üzerine değerlendirmelerde bulundular. Görüşmeye Tarım Orman Bakan Yardımcısı Fatih
Tarımsal gücümüzü daha da büyüteceğiz. TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Tarım Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ederek Antalya’nın tarımsal gücü ve üretimi üzerine değerlendirmelerde bulundular.  Görüşmeye Tarım Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’de katıldılar. GÜNDEM: PORTAKAL VE SEBZE İHRACATI Antalya Milletvekili Atay Uslu görüşme ile ilgili şu bilgileri verdi:  “Tarım Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Gündemimiz portakal ihracatında uygulamaya başlanılan 100 kalıntı kontrolü, domates başta olmak üzere yaş sebze üretimi, ihracatı ve destekleri, TARSİM’ in genişletilmesi, Antalya’nın tarımsal üretim potansiyelinin daha da güçlendirilmesi ve çiftçilerimiz oldu. GÜNDEMİMİZ ÇİFTÇİMİZ Sayın Bakanımıza Antalya’mızın tarımına verdiklerini destek için özellikle portakal ihracatına ve ihracattaki sorunlarının çözümüne,  olumlu yaklaşımları için teşekkür ederiz.  Görüşmemizde Tarım Orman Bakanımızı Antalya’ya portakal hasadına ve domates toplamaya davet ettik” dedi. Toplantı sonrası Antalya Milletvekili Atay Uslu, Tarım Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye kendisinin çektiği portakal bahçeleri temalı Finike Ovası’nın fotoğrafını hediye etti.
TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Tarım Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ederek Antalya’nın tarımsal gücü ve üretimi üzerine değerlendirmelerde bulundular. Görüşmeye Tarım Orman Bakan Yardımcısı Fatih

Tarımsal gücümüzü daha da büyüteceğiz.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Tarım Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ederek Antalya’nın tarımsal gücü ve üretimi üzerine değerlendirmelerde bulundular.  Görüşmeye Tarım Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’de katıldılar.

GÜNDEM: PORTAKAL VE SEBZE İHRACATI

Antalya Milletvekili Atay Uslu görüşme ile ilgili şu bilgileri verdi:  “Tarım Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Gündemimiz portakal ihracatında uygulamaya başlanılan 100 kalıntı kontrolü, domates başta olmak üzere yaş sebze üretimi, ihracatı ve destekleri, TARSİM’ in genişletilmesi, Antalya’nın tarımsal üretim potansiyelinin daha da güçlendirilmesi ve çiftçilerimiz oldu.

GÜNDEMİMİZ ÇİFTÇİMİZ

Sayın Bakanımıza Antalya’mızın tarımına verdiklerini destek için özellikle portakal ihracatına ve ihracattaki sorunlarının çözümüne,  olumlu yaklaşımları için teşekkür ederiz.  Görüşmemizde Tarım Orman Bakanımızı Antalya’ya portakal hasadına ve domates toplamaya davet ettik” dedi.

Toplantı sonrası Antalya Milletvekili Atay Uslu, Tarım Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye kendisinin çektiği portakal bahçeleri temalı Finike Ovası’nın fotoğrafını hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.