Atay Uslu, Doğaseverleri Keyifli Bir Keşif İçin Göynük Kanyonuna Davet Etti

Gündem 07.09.2020 - 21:32, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2428+ kez okundu.
 

Atay Uslu, Doğaseverleri Keyifli Bir Keşif İçin Göynük Kanyonuna Davet Etti

AK Parti Antalya Milletvekili, TBMM Akdeniz-Pa Komisyonu Başkanı, TBMM Göç ve Uyum Alt Komisyonu Başkanı ve Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Atay Uslu ve Ak Parti Kemer İlçe teşkilatı üyeleri, Meclis Üyesi Semih Özdemir Kemer İlçesinde bulunan Göynük kanyonuna  dikkati çekmek amacıyla yürüyüş yapıp, yüzdüler, tırmandılar, buz gibi kamyon suyuna kendilerini bıraktılar. GÖYNÜK KANYONUNU GÖRMEDEN ANTALYA’DAN AYRILMAYIN! Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu doğayı, doğa sporlarını sevdiğini anlatarak Göynük kanyonu hakkında şu bilgileri verdi: “Kemer Göynük Kanyonu, muhteşem doğası, şelaleleri ve doğal havuzları ile doğa sporu açısından muhteşem bir vadi. Özellikle girişteki büyük göletin suyu çok berrak ve hemen hatırlatayım;  aman dikkat  çok soğuktur! “ Milletvekili Atay Yaklaşık 5 km’lik bir etaba sahip Göynük Kanyonu'nda  günübirlik gezi turlarının  yapıldığını, doğa ve dağ yürüyüşü keyfi ile, bölgenin doğal güzelliklerinin keşfinin yapılabileceğini anlatarak şöyle devam etti: “Kemer Göynük Kanyonu, Beydağları Milli Parkı içindedir ve Likya yolu üzerindedir.  Yüzerek, yürüyerek ve kayalıklardan tırmanarak ilerlenilen kanyon dünyanın en güzel yürüyüş parkurlarından birisi. Göynük kanyonunu keşfetmek çok keyifli. Keyifli bir keşfe davetlisiniz. “ ANTALYA’DA TURİZM TOROSLARA DOĞRU YAYILIYOR.. Göynük Kanyonu, Likya Yolu gibi Antalya’da doğa turizmi için önemli destinasyonların bulunduğunu  vurgulayan Atay Uslu, "Antalya'da turizim Toroslar'a, Toroslar'ın arkasına, doğaya, yaylalara, muhteşem kanyonlara doğru yayılıyor. Bu yayılmayı hızlandırmaya ihtiyacımız var. Antalya'da güneş, kum, deniz muhteşem değerlerimiz ancak doğa, kültür, tarih güzelliklerimiz de muhteşem. Likya Yolu, Sufi yolu, Yörük yolu,  Göynük, Saklıkent, Köprülü Kanyon, Altınbeşik gibi değerlerimiz Türkiye'nin doğa, tarih, kültür turizminin ana merkezinde yer alabilir. " dedi. Milletvekili Atay Uslu ve beraberindekiler ziyaret esnasında işletmelerin çalışanları, yerli ve yabancı ziyaretçilerle Göynük Kanyonu güzelliklerini anlatmak ve tanıtımını arttırmak için değerlendirmelerde bulundular.

AK Parti Antalya Milletvekili, TBMM Akdeniz-Pa Komisyonu Başkanı, TBMM Göç ve Uyum Alt Komisyonu Başkanı ve Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Atay Uslu ve Ak Parti Kemer İlçe teşkilatı üyeleri, Meclis Üyesi Semih Özdemir Kemer İlçesinde bulunan Göynük kanyonuna  dikkati çekmek amacıyla yürüyüş yapıp, yüzdüler, tırmandılar, buz gibi kamyon suyuna kendilerini bıraktılar.

GÖYNÜK KANYONUNU GÖRMEDEN ANTALYA’DAN AYRILMAYIN!

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu doğayı, doğa sporlarını sevdiğini anlatarak Göynük kanyonu hakkında şu bilgileri verdi: “Kemer Göynük Kanyonu, muhteşem doğası, şelaleleri ve doğal havuzları ile doğa sporu açısından muhteşem bir vadi. Özellikle girişteki büyük göletin suyu çok berrak ve hemen hatırlatayım;  aman dikkat  çok soğuktur! “

Milletvekili Atay Yaklaşık 5 km’lik bir etaba sahip Göynük Kanyonu'nda  günübirlik gezi turlarının  yapıldığını, doğa ve dağ yürüyüşü keyfi ile, bölgenin doğal güzelliklerinin keşfinin yapılabileceğini anlatarak şöyle devam etti: “Kemer Göynük Kanyonu, Beydağları Milli Parkı içindedir ve Likya yolu üzerindedir.  Yüzerek, yürüyerek ve kayalıklardan tırmanarak ilerlenilen kanyon dünyanın en güzel yürüyüş parkurlarından birisi. Göynük kanyonunu keşfetmek çok keyifli. Keyifli bir keşfe davetlisiniz. “

ANTALYA’DA TURİZM TOROSLARA DOĞRU YAYILIYOR..

Göynük Kanyonu, Likya Yolu gibi Antalya’da doğa turizmi için önemli destinasyonların bulunduğunu  vurgulayan Atay Uslu, "Antalya'da turizim Toroslar'a, Toroslar'ın arkasına, doğaya, yaylalara, muhteşem kanyonlara doğru yayılıyor. Bu yayılmayı hızlandırmaya ihtiyacımız var. Antalya'da güneş, kum, deniz muhteşem değerlerimiz ancak doğa, kültür, tarih güzelliklerimiz de muhteşem. Likya Yolu, Sufi yolu, Yörük yolu,  Göynük, Saklıkent, Köprülü Kanyon, Altınbeşik gibi değerlerimiz Türkiye'nin doğa, tarih, kültür turizminin ana merkezinde yer alabilir. " dedi.

Milletvekili Atay Uslu ve beraberindekiler ziyaret esnasında işletmelerin çalışanları, yerli ve yabancı ziyaretçilerle Göynük Kanyonu güzelliklerini anlatmak ve tanıtımını arttırmak için değerlendirmelerde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.