Atay Uslu Finike Yaban Hayatı Müzesi Çalışmalarını İnceledi

Politika 26.08.2021 - 21:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2584+ kez okundu.
 

Atay Uslu Finike Yaban Hayatı Müzesi Çalışmalarını İnceledi

Finike Yaban Hayatı Eğitim ve Tanıtım Merkezi (Yaban Hayatı Müzesi) çalışmalarımız devam ediyor.
Finike Yaban Hayatı Eğitim ve Tanıtım Merkezi (Yaban Hayatı Müzesi)  çalışmalarımız devam ediyor.  TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu çalışmaları devam eden Finike Yaban Hayatı Eğitim ve Tanıtım Merkezinde (Yaban Hayatı Müzesi)  incelemelerde bulundu.  ÇOCUKLARIMIZA YABAN HAYATINI TANITACAĞIZ. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada: “Finike Yaban Hayatı Müzesi çalışmalarını yerinde inceledik. Müzede tahniti yapılmış hayvanlar sergilenecek. Yaban hayatına ait görseller ve bilgileri bulunacak. Yaban hayatı ve milli parklar konusunda bilinçlendirme çalışmaları yapılacak.  Çocuklarımızın, vatandaşlarımızın  yaban hayatını tanımaları, milli parklarımızın flora ve fauna zenginliklerini keşfetmeleri için güzel bir proje. Bu müze projeler sayesinde  "Doğanın sahibi değil sadece bir parçası" olduğumuzu bir kez daha derinden hissedeceğiz.”  MİLLİ PARKLARI, YABAN HAYATI ALANLARI İLE DOĞAL YAŞAM VADİSİ ANTALYA Milletvekili Atay Uslu açıklamasının devamında şunları ifade etti: "Antalyamız Toroslar'ı, Toroslar'ın arkasındaki platoları, doğası, denizi, yaylaları, muhteşem kanyonları, milli parkları, yaban hayatı  ile bir doğal yaşam vadisidir.  Batı Antalya’da Beydağları ve Saklıkent Milli Parklarını ve içerisinde bulunan Göynük ve Saklıkent kanyonlarını, Sarıkaya-Akdağ ve Kıbrısçayı Yaban Hayatı Sahalarını koruma ve geliştirme konusunda Tarım ve Orman Bakanlığımız, Milli Parklar Genel Müdürlüğümüz, Bölge ve İl müdürlüklerimiz güzel projeler yapıyorlar. Hem yaban hayatını geliştiren projeler için hem de  Finike Yaban Hayatı Eğitim ve Tanıtım Merkezi için Tarım Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye ve ekibine teşekkür ederiz.”
Finike Yaban Hayatı Eğitim ve Tanıtım Merkezi (Yaban Hayatı Müzesi) çalışmalarımız devam ediyor.

Finike Yaban Hayatı Eğitim ve Tanıtım Merkezi (Yaban Hayatı Müzesi)  çalışmalarımız devam ediyor. 

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu çalışmaları devam eden Finike Yaban Hayatı Eğitim ve Tanıtım Merkezinde (Yaban Hayatı Müzesi)  incelemelerde bulundu. 

ÇOCUKLARIMIZA YABAN HAYATINI TANITACAĞIZ.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada: “Finike Yaban Hayatı Müzesi çalışmalarını yerinde inceledik. Müzede tahniti yapılmış hayvanlar sergilenecek. Yaban hayatına ait görseller ve bilgileri bulunacak. Yaban hayatı ve milli parklar konusunda bilinçlendirme çalışmaları yapılacak.  Çocuklarımızın, vatandaşlarımızın  yaban hayatını tanımaları, milli parklarımızın flora ve fauna zenginliklerini keşfetmeleri için güzel bir proje. Bu müze projeler sayesinde  "Doğanın sahibi değil sadece bir parçası" olduğumuzu bir kez daha derinden hissedeceğiz.” 

MİLLİ PARKLARI, YABAN HAYATI ALANLARI İLE DOĞAL YAŞAM VADİSİ ANTALYA

Milletvekili Atay Uslu açıklamasının devamında şunları ifade etti: "Antalyamız Toroslar'ı, Toroslar'ın arkasındaki platoları, doğası, denizi, yaylaları, muhteşem kanyonları, milli parkları, yaban hayatı  ile bir doğal yaşam vadisidir. 

Batı Antalya’da Beydağları ve Saklıkent Milli Parklarını ve içerisinde bulunan Göynük ve Saklıkent kanyonlarını, Sarıkaya-Akdağ ve Kıbrısçayı Yaban Hayatı Sahalarını koruma ve geliştirme konusunda Tarım ve Orman Bakanlığımız, Milli Parklar Genel Müdürlüğümüz, Bölge ve İl müdürlüklerimiz güzel projeler yapıyorlar. Hem yaban hayatını geliştiren projeler için hem de  Finike Yaban Hayatı Eğitim ve Tanıtım Merkezi için Tarım Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye ve ekibine teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.