Atay Uslu: Geçici Barınma İçin Konteynerler Geldi

Politika 09.08.2021 - 21:04, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2256+ kez okundu.
 

Atay Uslu: Geçici Barınma İçin Konteynerler Geldi

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Manavgat ilçesinde yangından zarar gören mahallelerde inşa çalışmalarını takip ederek konteyner bölgesinde incelemelerde bulundu.
EVLERİN İNŞAASINA BAŞLANILDI. YÖRESEL MİMARİYE UYGUN PROJELER Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Manavgat ilçesinde yangından zarar gören mahallelerde inşa çalışmalarını takip ederek konteyner bölgesinde incelemelerde bulundu.  TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Manavgat ilçesinde yangından zarar gören mahallelerde binaların yıkım ve inşa çalışmalarını takip ederek konteyner yerleştirme çalışmalarını inceledi.  EVLERİN İNŞAASI BAŞLADI Antalya Milletvekili Atay Uslu inceleme sonrası yaptığı açıklamada “Devletimiz, hükümetimiz yangından zarar gören vatandaşımızın yanında. Yangından zarar gören binalar hızla yıkılıp enkazları kaldırılıyor. Allah'ın izniyle bu yangınların izlerini kısa sürede silecek vatandaşlarımıza konutlarını teslim edeceğiz. Şu an evleri yananlara ilk nakdi yardımlar hızlıca yapıldı” dedi.  KONTEYNIRLAR TESLİM EDİLİYOR Milletvekili Atay Uslu açıklamasının devamında; “ Evlerin yapım süreci devam ederken,  isteyen afetzedelere uygun gördükleri yerlere konteynerlar yerleştiriliyor. Bugün afetzedeler için oluşturulan konteynır bölgesindeyiz. Onların konforu için herşey düşünülmüş, 21 metrekarelik konteynerlerde, yatak ve oturma odası, mutfak, duş ve lavabo bulunuyor.  Konteynerde 4 kişilik yatak, mutfak eşyası, şofben, elektrikli ocak, klima hazır olarak teslim ediliyor. Ev projeleri belirlendi, yer tespit ve inşaa çalışmalarına başlanıldı.  Yöresel mimariye uygun çok güzel projeler. Proje vatandaşlarımız tarafından da çok beğeniliyor.  Evlerin inşaası da başladı.  Hak sahiplerinin evleri bir yıl içinde tamamlanacak. İlk evin inşaası başladı,  inşallah iki ay içinde tamamlanacak. “
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Manavgat ilçesinde yangından zarar gören mahallelerde inşa çalışmalarını takip ederek konteyner bölgesinde incelemelerde bulundu.

EVLERİN İNŞAASINA BAŞLANILDI.

YÖRESEL MİMARİYE UYGUN PROJELER

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Manavgat ilçesinde yangından zarar gören mahallelerde inşa çalışmalarını takip ederek konteyner bölgesinde incelemelerde bulundu. 

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Manavgat ilçesinde yangından zarar gören mahallelerde binaların yıkım ve inşa çalışmalarını takip ederek konteyner yerleştirme çalışmalarını inceledi. 

EVLERİN İNŞAASI BAŞLADI

Antalya Milletvekili Atay Uslu inceleme sonrası yaptığı açıklamada “Devletimiz, hükümetimiz yangından zarar gören vatandaşımızın yanında. Yangından zarar gören binalar hızla yıkılıp enkazları kaldırılıyor. Allah'ın izniyle bu yangınların izlerini kısa sürede silecek vatandaşlarımıza konutlarını teslim edeceğiz. Şu an evleri yananlara ilk nakdi yardımlar hızlıca yapıldı” dedi. 

KONTEYNIRLAR TESLİM EDİLİYOR

Milletvekili Atay Uslu açıklamasının devamında; “ Evlerin yapım süreci devam ederken,  isteyen afetzedelere uygun gördükleri yerlere konteynerlar yerleştiriliyor. Bugün afetzedeler için oluşturulan konteynır bölgesindeyiz. Onların konforu için herşey düşünülmüş, 21 metrekarelik konteynerlerde, yatak ve oturma odası, mutfak, duş ve lavabo bulunuyor.  Konteynerde 4 kişilik yatak, mutfak eşyası, şofben, elektrikli ocak, klima hazır olarak teslim ediliyor. Ev projeleri belirlendi, yer tespit ve inşaa çalışmalarına başlanıldı.  Yöresel mimariye uygun çok güzel projeler. Proje vatandaşlarımız tarafından da çok beğeniliyor.  Evlerin inşaası da başladı. 

Hak sahiplerinin evleri bir yıl içinde tamamlanacak. İlk evin inşaası başladı,  inşallah iki ay içinde tamamlanacak. “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.