Atay Uslu Hafızlık Merasimine Katıldı

Politika 07.08.2022 - 19:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2782+ kez okundu.
 

Atay Uslu Hafızlık Merasimine Katıldı

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı Müftülüğü tarafından düzenlene Hafızlık İcazet Merasimi programına katıldı.
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı Müftülüğü tarafından düzenlene Hafızlık İcazet Merasimi programına katıldı.  TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Atay Uslu, Elmalı ilçesinde Elmalı Müftülüğü tarafından düzenlene Perihan Akkaya Kız Kuran Kursu Hafızlık İcazet Merasimi programına katıldı.  HAFIZ KARDEŞLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ Programda konuşan Antalya Milletvekili Atay Uslu: “Allah’ımıza sınırsız hamdü senalar olsun biz bugün millet olarak, Ümmet olarak yüz binlerce sayıda hafızlarımız var.  İşte bu, yüz binlerce hafızlar kervanına bugün nasipse Elmalı’da  Diyanet Başkanlığımıza ait Kuran kursumuzda eğitim görmüş ve hafızlığını ikmal etmiş  genç kızlarımız da dahil oluyorlar.  Bu güzelliği  oluşturan Diyanet İşleri Başkanlığımıza, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Antalya ve Elmalı Müftülüklerimize, Hocalarımıza, önderlik edenlere, Kurs Yöneticilerimize, Anne babalarına ve özellikle bütün bu yükü çekerek hakikaten Allah yolunda hafız olan kardeşlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyoruz” dedi.  HAFIZLARIMIZ BU MİLLETİN EN ŞEREFLİ EVLATLARI ARASINDADIR. Milletvekili Atay Uslu konuşmasının devamında: “İlk emri oku olan yüce kitabımız Cenab-ı hak hafızları vasıta kılarak korumaktadır. Dünyanın bütün kitapları silinse, yok olsa veya kaybolsa, kaybolmuş olur ama Kuran-ı Kerim silinse, kaybolsa, hafızların hafızasından hemen o gün yeniden yazılacak bir kitaptır.   Çünkü Hz. Peygamber (sav) efendimize indiği günden itibaren yüzlerce binlerce milyonlarca hafız tarafından satır satır ezberlenen yeryüzünde tek kitaptır. Kutsal kitabımızı hıfzeden Hafızlarımız bu ümmetin en şerefli evlatlarındandır. Kur’anı kalplerine ve akıllarına yerleştiren hafız kardeşlerimiz önder ve örnek olacaklar. Biliyoruz ki;  Kitabımız, Kur’an-ı Kerim sözlerin en güzeli ve gönüller için bir şifa kaynağı, yaşam için bir hidayet rehberidir. Kur’an-ı Kerim güzel ahlakı göstererek, bize iyi kul olmayı, iyi baba olmayı, iyi anne olmayı, iyi aile olmayı, iyi eş olmayı, iyi evlat olmayı, iyi kardeş olmayı ve her şeyden önce iyi insan, iyi dost olmayı öğretir ve öğütler. Bizleri bugün Sinan-ı Ümmi’nin, Vahib-i Ümmi’nin, Eroğlu Nuri’nin, Abdal Musa’nın yurdu Elmalımızda bir araya getiren Hafız kardeşlerimize   başarılar diler, tebrik ederiz. “  Antalya Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya’nın, Batı Antalya İlçe Müftülerinin, Elmalı İlçe Başkanı Haluk Altınkaya’nın, İlçe Kaymakamının yanısıra çok yoğun halk katılımının olduğu programda hafızlara icazet belgeleri taktim edildi, Kur’an-ı Kerim okundu, dualar okundu.
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı Müftülüğü tarafından düzenlene Hafızlık İcazet Merasimi programına katıldı.

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı Müftülüğü tarafından düzenlene Hafızlık İcazet Merasimi programına katıldı. 

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Atay Uslu, Elmalı ilçesinde Elmalı Müftülüğü tarafından düzenlene Perihan Akkaya Kız Kuran Kursu Hafızlık İcazet Merasimi programına katıldı. 

HAFIZ KARDEŞLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ

Programda konuşan Antalya Milletvekili Atay Uslu: “Allah’ımıza sınırsız hamdü senalar olsun biz bugün millet olarak, Ümmet olarak yüz binlerce sayıda hafızlarımız var.  İşte bu, yüz binlerce hafızlar kervanına bugün nasipse Elmalı’da  Diyanet Başkanlığımıza ait Kuran kursumuzda eğitim görmüş ve hafızlığını ikmal etmiş  genç kızlarımız da dahil oluyorlar. 

Bu güzelliği  oluşturan Diyanet İşleri Başkanlığımıza, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Antalya ve Elmalı Müftülüklerimize, Hocalarımıza, önderlik edenlere, Kurs Yöneticilerimize, Anne babalarına ve özellikle bütün bu yükü çekerek hakikaten Allah yolunda hafız olan kardeşlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyoruz” dedi. 

HAFIZLARIMIZ BU MİLLETİN EN ŞEREFLİ EVLATLARI ARASINDADIR.

Milletvekili Atay Uslu konuşmasının devamında: “İlk emri oku olan yüce kitabımız Cenab-ı hak hafızları vasıta kılarak korumaktadır. Dünyanın bütün kitapları silinse, yok olsa veya kaybolsa, kaybolmuş olur ama Kuran-ı Kerim silinse, kaybolsa, hafızların hafızasından hemen o gün yeniden yazılacak bir kitaptır.  

Çünkü Hz. Peygamber (sav) efendimize indiği günden itibaren yüzlerce binlerce milyonlarca hafız tarafından satır satır ezberlenen yeryüzünde tek kitaptır. Kutsal kitabımızı hıfzeden Hafızlarımız bu ümmetin en şerefli evlatlarındandır.

Kur’anı kalplerine ve akıllarına yerleştiren hafız kardeşlerimiz önder ve örnek olacaklar. Biliyoruz ki;  Kitabımız, Kur’an-ı Kerim sözlerin en güzeli ve gönüller için bir şifa kaynağı, yaşam için bir hidayet rehberidir. Kur’an-ı Kerim güzel ahlakı göstererek, bize iyi kul olmayı, iyi baba olmayı, iyi anne olmayı, iyi aile olmayı, iyi eş olmayı, iyi evlat olmayı, iyi kardeş olmayı ve her şeyden önce iyi insan, iyi dost olmayı öğretir ve öğütler. Bizleri bugün Sinan-ı Ümmi’nin, Vahib-i Ümmi’nin, Eroğlu Nuri’nin, Abdal Musa’nın yurdu Elmalımızda bir araya getiren Hafız kardeşlerimize   başarılar diler, tebrik ederiz. “ 

Antalya Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya’nın, Batı Antalya İlçe Müftülerinin, Elmalı İlçe Başkanı Haluk Altınkaya’nın, İlçe Kaymakamının yanısıra çok yoğun halk katılımının olduğu programda hafızlara icazet belgeleri taktim edildi, Kur’an-ı Kerim okundu, dualar okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.