Atay Uslu: Her İşin Başı Sağlık

Politika 06.04.2021 - 21:01, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2004+ kez okundu.
 

Atay Uslu: Her İşin Başı Sağlık

Sağlık Varsa Mutluluk Var
Sağlık Varsa Mutluluk Var Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay USLU, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları belirtti: İnsan yaşamında her şeyin başı sağlıktır. İnsanların mutlu, neşeli, verimli, çalışkan olabilmelerinin ilk koşulu sağlıklı olmaktır. Ancak sağlığı yerinde olan insanlar kendisine, ailesine, çevresine topluma ve ülkesine yararlı olabilirler. Koronavirüs salgını bize, ‘Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi’ sözündeki hikmeti bir kez daha göstermiştir. Bu salgın aynı zamanda sağlığa ve sağlık altyapısına yapılan yatırımın, ne kadar önemli, ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Şüphesiz, Türkiye'nin tüm dünyada örnek gösterilen koronavirüs mücadelesinde sağlık çalışanlarımızın fedakarlığının ve gayretinin çok önemli payı bulunuyor. Haftalarca evine gidemeyen, çocuklarına, sevdiklerine sarılamayan sağlık çalışanlarımız, vatandaşlarımızı bir an önce sağlığına kavuşturmak için gecelerini gündüzlerine kattılar.  Bu vesileyle başta Ülkemizin dört bir yanında büyük bir fedakarlıkla görevlerini yerine getiren, özellikle de koronavirüsle mücadelemizde en ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 7 Nisan Dünya Sağlık Günü'nü kutluyorum.
Sağlık Varsa Mutluluk Var

Sağlık Varsa Mutluluk Var

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay USLU, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları belirtti:

İnsan yaşamında her şeyin başı sağlıktır. İnsanların mutlu, neşeli, verimli, çalışkan olabilmelerinin ilk koşulu sağlıklı olmaktır. Ancak sağlığı yerinde olan insanlar kendisine, ailesine, çevresine topluma ve ülkesine yararlı olabilirler.

Koronavirüs salgını bize, ‘Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi’ sözündeki hikmeti bir kez daha göstermiştir. Bu salgın aynı zamanda sağlığa ve sağlık altyapısına yapılan yatırımın, ne kadar önemli, ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Şüphesiz, Türkiye'nin tüm dünyada örnek gösterilen koronavirüs mücadelesinde sağlık çalışanlarımızın fedakarlığının ve gayretinin çok önemli payı bulunuyor. Haftalarca evine gidemeyen, çocuklarına, sevdiklerine sarılamayan sağlık çalışanlarımız, vatandaşlarımızı bir an önce sağlığına kavuşturmak için gecelerini gündüzlerine kattılar. 

Bu vesileyle başta Ülkemizin dört bir yanında büyük bir fedakarlıkla görevlerini yerine getiren, özellikle de koronavirüsle mücadelemizde en ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 7 Nisan Dünya Sağlık Günü'nü kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.