Atay Uslu İlk Mecliste Anlamlı Törene Katıldı

Politika 23.04.2019 - 21:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2102+ kez okundu.
 

Atay Uslu İlk Mecliste Anlamlı Törene Katıldı

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlementerler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 23 Nisan günü Ankara’da yapılan törenlere katıldı.
TBMM'nin 99'uncu açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı.  Ak Parti Antalya Milletvekili 23 Nisan 1920 tarihinde Cumhuriyetin ilan edildiği ilk Meclis binasındaki törene katıldı. İLK MECLİSİ MİLLET YAPTI, MİLLET KURDU Meclisin, 23 Nisan 1920'de toplanması kararlaştırıldığında henüz bitirilmemiş olan bina, milli bir heyecanın eseri olarak milletin katkısıyla tamamlanmıştı. Açılışta sıralar okullardan, lambalar ve sobalar kahvehanelerden toplanmıştı. Milletin yaptığı, milletin kurduğu 1.Meclis binasındaki anlamlı törene katılan Antalya Ak Parti Milletvekili Atay Uslu, bu programın ardından TBMM de yapılan özel oturuma katıldı. Grup temsilcileri TBMM özel oturumunda birer konuşma yaptılar. RENKLERİMİZLE DAHA GÜÇLÜYÜZ, DAHA ZENGİNİZ... Milletvekili Atay Uslu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili şunları ifade etti: "2000 yıllık devlet geleneğimizi, 1500 yıllık medeniyet yürüyüşümüzü 23 Nisan 1920'de Cumhuriyet ile taçlandırdık. 1920'de Egemenliğin Cumhura yani Millete ait olduğu kuralını kurumsallaştırdık. O gün bu millet tüm renkleriyle bir bütündü, bugün de tüm renklerimizle güçlüyüz ve zenginiz. Sev, Sevil, Sevdir diyerek yol almaya devam ettiğimiz sürece daha güçlü ve daha mutlu olacağız. Türkiye'yi Seviyoruz. 23 Nisan Bayramımız kutlu olsun" dedi.
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlementerler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 23 Nisan günü Ankara’da yapılan törenlere katıldı.

TBMM'nin 99'uncu açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı. 

Ak Parti Antalya Milletvekili 23 Nisan 1920 tarihinde Cumhuriyetin ilan edildiği ilk Meclis binasındaki törene katıldı.

İLK MECLİSİ MİLLET YAPTI, MİLLET KURDU

Meclisin, 23 Nisan 1920'de toplanması kararlaştırıldığında henüz bitirilmemiş olan bina, milli bir heyecanın eseri olarak milletin katkısıyla tamamlanmıştı. Açılışta sıralar okullardan, lambalar ve sobalar kahvehanelerden toplanmıştı.

Milletin yaptığı, milletin kurduğu 1.Meclis binasındaki anlamlı törene katılan Antalya Ak Parti Milletvekili Atay Uslu, bu programın ardından TBMM de yapılan özel oturuma katıldı. Grup temsilcileri TBMM özel oturumunda birer konuşma yaptılar.

RENKLERİMİZLE DAHA GÜÇLÜYÜZ, DAHA ZENGİNİZ...

Milletvekili Atay Uslu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili şunları ifade etti:

"2000 yıllık devlet geleneğimizi, 1500 yıllık medeniyet yürüyüşümüzü 23 Nisan 1920'de Cumhuriyet ile taçlandırdık. 1920'de Egemenliğin Cumhura yani Millete ait olduğu kuralını kurumsallaştırdık. O gün bu millet tüm renkleriyle bir bütündü, bugün de tüm renklerimizle güçlüyüz ve zenginiz. Sev, Sevil, Sevdir diyerek yol almaya devam ettiğimiz sürece daha güçlü ve daha mutlu olacağız. Türkiye'yi Seviyoruz. 23 Nisan Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.