Atay Uslu: Kumluca Hastanesi Ek İnşaatını Bir Yıl İçinde Tamamlayacağız

Politika 06.09.2021 - 20:37, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2998+ kez okundu.
 

Atay Uslu: Kumluca Hastanesi Ek İnşaatını Bir Yıl İçinde Tamamlayacağız

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kumluca Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak başhekim Fatih Aladağ’dan, teknik elemanlardan ve Müteahhit firma
TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kumluca Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak başhekim Fatih Aladağ’dan, teknik elemanlardan ve Müteahhit firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. KUMLUCA İLÇEMİZE 150 YATAKLI MODERN HASTANE Kumluca Devlet Hastanesi Ek Bina inşaatı hızla devam ediyor. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ziyaret esnasında yaptığı açıklamada; “Antalya’mızı sağlık alanındaki yeni yatırımlar ile güçlendiriyoruz. Bu yatırımlarımızdan bir yenisi Kumluca ilçemizde yükseliyor. Kumluca Devlet hastanemize yapılan ek bina 50 yataklı olacak ve toplam 22 bin 400 metrekare kapalı alana sahip. Bir yıl içinde tamamlanacak bu ek inşaat  ile birlikte Kumluca devlet hastanemizin hem yatak sayısı 150 ye çıkaracak hem de B grubu bir hastane haline getireceğiz.  İsimlendirirken Ek inşaat diyoruz ancak yeni yaptığımız bina mevcut kullanılan hastanenin tam iki katı büyüklüğünde. Dolayısıyla ek binadan daha öte yeni bir hastane inşaa ediyoruz.  Ameliyathaneleri, yoğun bakım odaları, acil servisi, tıbbi cihazları, kapalı ve açık otoparkı ile Kumluca’mıza yakışan  5 yıldızlı bir hastane inşaa ediyoruz.   HER İŞİN BAŞININ  SAĞLIK OLDUĞUNU BİLEREK GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ. Bölgemizin sağlık hizmetlerindeki kalitesini arttırmak için seçildiğimiz ilk günden bu güne kadar hemşerilerimizin desteğine ve güvenine layık olmak için durmaksızın çalışıyoruz. Hamdolsun Batı Antalya çok önemli sağlık yatırımları aldı, almaya devam edecek. Kumluca’mız ve Batı Antalya tıbbi cihazlarıyla, sağlık personeli sayısı ve konforlu binası ile muhteşem bir sağlık tesisine kavuşuyor. Bir yıl sonra Eylül 2022’de hizmete almayı planlıyoruz.” AK PARTİ HÜKÜMETLERİ YAPAR. Antalya Milletvekili Atay Uslu açıklamasına şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanımız liderliğinde Ak Parti hükümetleri hep eser siyaseti, hizmet siyaseti yapmıştır. Evet, Ak Parti yapar. Hem Antalya yatırımları hem de bugün incelediğimiz Kumluca’mızın Devlet Hastanesinin büyütülmesi sürecinde bize verdiği desteklerden dolayı Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere, milletvekillerimize ve  İl başkanımıza desteklerinden dolayı bölgenin bir evladı olarak teşekkürlerimizi sunarız.” Teknik elemanlar Milletvekili Atay Uslu’ya yaptıkları sunumda inşaat İle ilgili şu bilgileri verdiler: Tamamlandığında hasta mahremiyetini ön planda tutan, 5 yıldızlı otel konforunda  hasta odaları, 6 ameliyathane, 13’ü yetişkin, 4’ü yeni doğan olmak üzere 17 yoğun bakım yatağı, 3 doğum salonu ile hizmet verecek. Yaklaşık 2 bin metrekare büyüklüğe sahip acil serviste 16 müşahede yatağı, 3 poliklinik odası bulunacak. Ayrıca kapalı ve açık otopark binası ek hastane binasının yanında yer alacak. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu’nun ziyaretine  AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal ve teşkilat üyeleri eşlik ettiler.  
TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kumluca Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak başhekim Fatih Aladağ’dan, teknik elemanlardan ve Müteahhit firma

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kumluca Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak başhekim Fatih Aladağ’dan, teknik elemanlardan ve Müteahhit firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KUMLUCA İLÇEMİZE 150 YATAKLI MODERN HASTANE

Kumluca Devlet Hastanesi Ek Bina inşaatı hızla devam ediyor. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ziyaret esnasında yaptığı açıklamada; “Antalya’mızı sağlık alanındaki yeni yatırımlar ile güçlendiriyoruz. Bu yatırımlarımızdan bir yenisi Kumluca ilçemizde yükseliyor. Kumluca Devlet hastanemize yapılan ek bina 50 yataklı olacak ve toplam 22 bin 400 metrekare kapalı alana sahip. Bir yıl içinde tamamlanacak bu ek inşaat  ile birlikte Kumluca devlet hastanemizin hem yatak sayısı 150 ye çıkaracak hem de B grubu bir hastane haline getireceğiz.  İsimlendirirken Ek inşaat diyoruz ancak yeni yaptığımız bina mevcut kullanılan hastanenin tam iki katı büyüklüğünde. Dolayısıyla ek binadan daha öte yeni bir hastane inşaa ediyoruz.  Ameliyathaneleri, yoğun bakım odaları, acil servisi, tıbbi cihazları, kapalı ve açık otoparkı ile Kumluca’mıza yakışan  5 yıldızlı bir hastane inşaa ediyoruz.  

HER İŞİN BAŞININ  SAĞLIK OLDUĞUNU BİLEREK GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ.

Bölgemizin sağlık hizmetlerindeki kalitesini arttırmak için seçildiğimiz ilk günden bu güne kadar hemşerilerimizin desteğine ve güvenine layık olmak için durmaksızın çalışıyoruz. Hamdolsun Batı Antalya çok önemli sağlık yatırımları aldı, almaya devam edecek. Kumluca’mız ve Batı Antalya tıbbi cihazlarıyla, sağlık personeli sayısı ve konforlu binası ile muhteşem bir sağlık tesisine kavuşuyor. Bir yıl sonra Eylül 2022’de hizmete almayı planlıyoruz.”

AK PARTİ HÜKÜMETLERİ YAPAR.

Antalya Milletvekili Atay Uslu açıklamasına şöyle devam etti:
“Cumhurbaşkanımız liderliğinde Ak Parti hükümetleri hep eser siyaseti, hizmet siyaseti yapmıştır. Evet, Ak Parti yapar. Hem Antalya yatırımları hem de bugün incelediğimiz Kumluca’mızın Devlet Hastanesinin büyütülmesi sürecinde bize verdiği desteklerden dolayı Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere, milletvekillerimize ve  İl başkanımıza desteklerinden dolayı bölgenin bir evladı olarak teşekkürlerimizi sunarız.”

Teknik elemanlar Milletvekili Atay Uslu’ya yaptıkları sunumda inşaat İle ilgili şu bilgileri verdiler: Tamamlandığında hasta mahremiyetini ön planda tutan, 5 yıldızlı otel konforunda  hasta odaları, 6 ameliyathane, 13’ü yetişkin, 4’ü yeni doğan olmak üzere 17 yoğun bakım yatağı, 3 doğum salonu ile hizmet verecek. Yaklaşık 2 bin metrekare büyüklüğe sahip acil serviste 16 müşahede yatağı, 3 poliklinik odası bulunacak. Ayrıca kapalı ve açık otopark binası ek hastane binasının yanında yer alacak.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu’nun ziyaretine  AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal ve teşkilat üyeleri eşlik ettiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.