Atay Uslu: “Kumluca'mıza 5 Yıldızlı Bir Hastane”

Politika 29.03.2022 - 20:02, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2227+ kez okundu.
 

Atay Uslu: “Kumluca'mıza 5 Yıldızlı Bir Hastane”

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş Kumluca Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak, Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Başıbüyük’den ve teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş Kumluca Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak,  Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Başıbüyük’den ve teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgi aldılar. TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Başıbüyük, Ak Parti Kumluca Teşkilatı inşaatında sona yaklaşılan Kumluca Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundular. KUMLUCA’YA 5 YILDIZLI  HASTANE Yapımında sona doğru yaklaşılan Kumluca Devlet Hastanesi ek bina inşaatını ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, “Antalyamızı sağlık alanındaki yeni yatırımlar ile güçlendiriyoruz. Bu yatırımlarımızdan bir yenisi Kumlucamıza yakışan 5 yıldızlı hastanemizde sona yaklaştık. Ek bina inşaatı ile birlikte Kumluca Devlet Hastanemizin hem yatak sayısını 150 ye çıkaracak hem de B grubu bir hastane haline getireceğiz. Kumluca Hastane Ek binamızda 5 yıldızlı otel konforunda hasta odaları, 6 ameliyathane, 17 yoğun bakım yatağı (13’ü yetişkin, 4’ü yeni doğan), 3 doğum salonu 2000 m2’lik acil serviste 16 müşahede yatağı, 3 poliklinik odası, kapalı otopark bulunacak.  Hastanemizin cihazlarının yenilenmesi ve modern cihazlarla donatılması için ödenekler de sağlanmıştır.  7-8 ay içerisinde hizmete açmayı planlıyoruz.   Bugün İl Başkanımız Ethem Taş ve arkadaşlarımızla İl Sağlık Müdürümüz’den ve teknik ekipten bilgiler aldık,  bir sonraki adımlar için istişarelerde bulunduk. İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş’a bölgemize hizmetler konusundaki ilgileri  için, Kumluca Devlet Hastanesi ek binası inşaatı çalışmalarına verdiği desteği için teşekkür ederim. HİZMET VE ESER SİYASETİ ANLAYIŞIMIZ.. Kumluca İlçemizin modern bir hastane binasına, kaliteli bir sağlık hizmetine kavuşması için çalışmaya devam ediyoruz.  Bizim siyasetimiz eser siyasetidir. Bizim siyasetimiz hizmet siyasetidir. Bizim için siyaset sorunlara çözüm, yarınlara ait sözüm var demektir. Bizim için siyaset dünyada adalet için çalışmaktır.  Bizim için Siyaset Bize güvenen milletimiz için çalışmak, doğduğumuz, doyduğumuz bu topraklara hizmet etmektir: İşte yeni Yollarımız, hastane binalarımız, okullarımız, spor tesislerimiz… Kumluca Devlet Hastanesinin yenilenmesi sürecinde bize verdiği desteklerden dolayı Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere, Antalya milletvekillerimize ve İl başkanımıza desteklerinden dolayı bölgenin bir evladı olarak teşekkürlerimizi sunarım.”
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş Kumluca Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak, Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Başıbüyük’den ve teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş Kumluca Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak,  Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Başıbüyük’den ve teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Başıbüyük, Ak Parti Kumluca Teşkilatı inşaatında sona yaklaşılan Kumluca Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundular.

KUMLUCA’YA 5 YILDIZLI  HASTANE

Yapımında sona doğru yaklaşılan Kumluca Devlet Hastanesi ek bina inşaatını ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, “Antalyamızı sağlık alanındaki yeni yatırımlar ile güçlendiriyoruz. Bu yatırımlarımızdan bir yenisi Kumlucamıza yakışan 5 yıldızlı hastanemizde sona yaklaştık. Ek bina inşaatı ile birlikte Kumluca Devlet Hastanemizin hem yatak sayısını 150 ye çıkaracak hem de B grubu bir hastane haline getireceğiz. Kumluca Hastane Ek binamızda 5 yıldızlı otel konforunda hasta odaları, 6 ameliyathane, 17 yoğun bakım yatağı (13’ü yetişkin, 4’ü yeni doğan), 3 doğum salonu 2000 m2’lik acil serviste 16 müşahede yatağı, 3 poliklinik odası, kapalı otopark bulunacak.  Hastanemizin cihazlarının yenilenmesi ve modern cihazlarla donatılması için ödenekler de sağlanmıştır.  7-8 ay içerisinde hizmete açmayı planlıyoruz.   Bugün İl Başkanımız Ethem Taş ve arkadaşlarımızla İl Sağlık Müdürümüz’den ve teknik ekipten bilgiler aldık,  bir sonraki adımlar için istişarelerde bulunduk. İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş’a bölgemize hizmetler konusundaki ilgileri  için, Kumluca Devlet Hastanesi ek binası inşaatı çalışmalarına verdiği desteği için teşekkür ederim.

HİZMET VE ESER SİYASETİ ANLAYIŞIMIZ..

Kumluca İlçemizin modern bir hastane binasına, kaliteli bir sağlık hizmetine kavuşması için çalışmaya devam ediyoruz.  Bizim siyasetimiz eser siyasetidir. Bizim siyasetimiz hizmet siyasetidir. Bizim için siyaset sorunlara çözüm, yarınlara ait sözüm var demektir. Bizim için siyaset dünyada adalet için çalışmaktır.  Bizim için Siyaset Bize güvenen milletimiz için çalışmak, doğduğumuz, doyduğumuz bu topraklara hizmet etmektir: İşte yeni Yollarımız, hastane binalarımız, okullarımız, spor tesislerimiz…

Kumluca Devlet Hastanesinin yenilenmesi sürecinde bize verdiği desteklerden dolayı Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere, Antalya milletvekillerimize ve İl başkanımıza desteklerinden dolayı bölgenin bir evladı olarak teşekkürlerimizi sunarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.