Atay Uslu Mahalle Mahalle Türel Belediyeciliğini Anlatıyor

Politika 05.03.2019 - 19:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2349+ kez okundu.
 

Atay Uslu Mahalle Mahalle Türel Belediyeciliğini Anlatıyor

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı Atay Uslu Finike ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimleri sebebi ile Yeşilköy ve Çamlıbel Mahallelerini ziyaret etti.
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ziyaretlerinde Finikeli hemşerilerinden Cumhur İttifakı için destek isteyerek, belediyelerin ve hükümetin hizmetlerini anlattı.  Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden memnuniyetlerini ifade ettiler. Yaşlı bir vatandaş sağlık hizmetleri ve yaşlılara, engellilere verilen hizmetler için Milletvekili Atay Uslu'ya ve Başkanlara teşekkür ederek şunları ifade etti: " Vekilimizden, Başkanlarımızdan Allah razı olsun. Hasta oluyoruz yatak gönderiyor. Cenazemiz oluyor çadırı gönderiyor, suyumuzu getiriyor, yolumuzu yapıyor." SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ANTALYA BÜYÜKŞEHİR ÖRNEĞİ... Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, "Ülkemizde Recep Tayyip Erdoğan ile beraber sağlıkta devrim yaşandı. Sağlıkta, sosyal güvenlikte sosyal politikalarda önce insan diyoruz. Sosyal devletin gereğini yapıyoruz; sosyal devlet anayasada yazılı bir ibare değil artık. Merkezi yönetimimiz de, yerel yönetimlerimiz de, sosyal devletin ve sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getiriyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel sosyal belediyecilikte de hizmetin ustası. Menderes Türel Başkanın vizyonu ile doğumdan ölüme hayatın her safhasında, sevinçte de üzüntüde de her vakit, hemen yanı başımızda olan bir büyükşehir belediyemiz var. Antalyalı hemşerilerimizin desteğiyle aşkla hizmete devam edecek. Antalya'yı seviyor ve Antalya'yı Seviyorum. Sizlere hizmet etmek en büyük onurdur. " dedi. TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Antalya Milletvekili Başkanı Atay Uslu'ya, Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ, Belediye Meclis Üyesi adayları ve teşkilat üyeleri eşlik etti. 
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı Atay Uslu Finike ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimleri sebebi ile Yeşilköy ve Çamlıbel Mahallelerini ziyaret etti.

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ziyaretlerinde Finikeli hemşerilerinden Cumhur İttifakı için destek isteyerek, belediyelerin ve hükümetin hizmetlerini anlattı. 

Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden memnuniyetlerini ifade ettiler. Yaşlı bir vatandaş sağlık hizmetleri ve yaşlılara, engellilere verilen hizmetler için Milletvekili Atay Uslu'ya ve Başkanlara teşekkür ederek şunları ifade etti: " Vekilimizden, Başkanlarımızdan Allah razı olsun. Hasta oluyoruz yatak gönderiyor. Cenazemiz oluyor çadırı gönderiyor, suyumuzu getiriyor, yolumuzu yapıyor."

SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ANTALYA BÜYÜKŞEHİR ÖRNEĞİ...

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, "Ülkemizde Recep Tayyip Erdoğan ile beraber sağlıkta devrim yaşandı. Sağlıkta, sosyal güvenlikte sosyal politikalarda önce insan diyoruz. Sosyal devletin gereğini yapıyoruz; sosyal devlet anayasada yazılı bir ibare değil artık. Merkezi yönetimimiz de, yerel yönetimlerimiz de, sosyal devletin ve sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getiriyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel sosyal belediyecilikte de hizmetin ustası. Menderes Türel Başkanın vizyonu ile doğumdan ölüme hayatın her safhasında, sevinçte de üzüntüde de her vakit, hemen yanı başımızda olan bir büyükşehir belediyemiz var. Antalyalı hemşerilerimizin desteğiyle aşkla hizmete devam edecek. Antalya'yı seviyor ve Antalya'yı Seviyorum. Sizlere hizmet etmek en büyük onurdur. " dedi.

TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Antalya Milletvekili Başkanı Atay Uslu'ya, Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ, Belediye Meclis Üyesi adayları ve teşkilat üyeleri eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.