Atay Uslu: Muratpaşa'da Ak Parti’nin Ayak Sesleri Geliyor

Politika 15.03.2019 - 19:13, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2213+ kez okundu.
 

Atay Uslu: Muratpaşa'da Ak Parti’nin Ayak Sesleri Geliyor

TBMM Akdeniz-Pa Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Muratpaşa'da mahalle mahalle gezerek Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı ve  Adayı Menderes Türel ile Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç için destek istedi. Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Muratpaşa'da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Atay Uslu ilk olarak, özel bir eğitim kurumunda öğretmenler ile bir araya geldi, ardından Fırıncılar Odasını, MÜSİAD Antalya Şubesini, Kosgep Girişimcilik Eğitimi alan Öğrencileri, Van  Derneğini ve Gençlik Mahallesinde esnafı ziyaret etti. Yüksekalan, Konuksever, Kızılarık ve Doğuyaka mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek 31 Mart Yerel Seçimlerde Cumhur İttifakı Adaylarına destek istedi. BELEDİYECİLİK VİZYON İŞİDİR, PROJE İŞİDİR, GÖNÜL İŞİDİR  Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ziyaretlerinden yapmış olduğu açıklamada, Muratpaşa'da değişim vaktinin geldiğini, değişim talebini ve iradesini  de Muratpaşa'da yaşayan vatandaşlara yaptıkları buluşmalarda net gördüklerini  ifade ederek, "Adım adım, sokak sokak Muratpaşa'yı geziyoruz, Menderes Türel ve Gökçen Özdoğan Enç Başkanlarımızın projelerini anlatıyoruz. Belediyecilik vizyon işidir, proje işidir, gönül işidir. Antalya için hedeflerimiz var, Muratpaşa için hedeflerimiz var. Vakit tamam. Artık Muratpaşa da AK Parti Belediyeciliği ile tanışacak. Değişimin ayak sesleri her mahalleden geliyor, hizmet belediyeciliğinin, gönül belediyeciliğinin  Ak Parti ile yapıldığını tüm Antalya  biliyor, görüyor. " dedi. Atay Uslu ve Ak Parti ekibinin Muratpaşa İlçesinde çok yoğun geçen program esnasında vatandaşın ilgisinin de çok yoğun olduğu gözlendi.

TBMM Akdeniz-Pa Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Muratpaşa'da mahalle mahalle gezerek Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı ve  Adayı Menderes Türel ile Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç için destek istedi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Muratpaşa'da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Atay Uslu ilk olarak, özel bir eğitim kurumunda öğretmenler ile bir araya geldi, ardından Fırıncılar Odasını, MÜSİAD Antalya Şubesini, Kosgep Girişimcilik Eğitimi alan Öğrencileri, Van  Derneğini ve Gençlik Mahallesinde esnafı ziyaret etti. Yüksekalan, Konuksever, Kızılarık ve Doğuyaka mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek 31 Mart Yerel Seçimlerde Cumhur İttifakı Adaylarına destek istedi.

BELEDİYECİLİK VİZYON İŞİDİR, PROJE İŞİDİR, GÖNÜL İŞİDİR 

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ziyaretlerinden yapmış olduğu açıklamada, Muratpaşa'da değişim vaktinin geldiğini, değişim talebini ve iradesini  de Muratpaşa'da yaşayan vatandaşlara yaptıkları buluşmalarda net gördüklerini  ifade ederek, "Adım adım, sokak sokak Muratpaşa'yı geziyoruz, Menderes Türel ve Gökçen Özdoğan Enç Başkanlarımızın projelerini anlatıyoruz. Belediyecilik vizyon işidir, proje işidir, gönül işidir. Antalya için hedeflerimiz var, Muratpaşa için hedeflerimiz var. Vakit tamam. Artık Muratpaşa da AK Parti Belediyeciliği ile tanışacak. Değişimin ayak sesleri her mahalleden geliyor, hizmet belediyeciliğinin, gönül belediyeciliğinin  Ak Parti ile yapıldığını tüm Antalya  biliyor, görüyor. " dedi.

Atay Uslu ve Ak Parti ekibinin Muratpaşa İlçesinde çok yoğun geçen program esnasında vatandaşın ilgisinin de çok yoğun olduğu gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.