Atay Uslu New York’ da Bayrak Çekme Törenine Katıldı

Politika 22.05.2022 - 18:30, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1597+ kez okundu.
 

Atay Uslu New York’ da Bayrak Çekme Törenine Katıldı

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Birleşmiş Milletler Göç Forumu için gittiği New York’ta Bayram Çekme Törenine katıldı.
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Birleşmiş Milletler Göç Forumu için gittiği New York’ta Bayram Çekme Törenine katıldı.  Türkiye'nin New York Başkonsolosluğu ve ABD Türk-Amerikan Dostluk grupları işbirliğiyle  New York'ta geleneksel bayrak çekme töreni düzenledi. Halk oyunları ve Mehter takımının da yer aldığı törene, Türkiye'nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür ile AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan ve MHP Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya da katıldı. DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDA KALBİ TÜRKİYE İÇİN ATANLARIN EMRİNDEYİZ Törende konuşan Antalya Milletvekili Atay Uslu; “ Amerika’da Türk bayrağını dalgalandıran vatandaşlarımıza, dostlarımıza teşekkür ediyoruz.  Sizler büyük fedakarlıklarla Türkiyem, Ülkem, Memleketim diyerek çalışıyorsunuz, çabalıyorsunuz. Sizlerin ve Dışişleri Bakanlığı’mızın, Büyükelçiliğimizin, Başkonsolosluğumuzun ABD’de ve New York’da yaptığınız çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Milletvekilleri olarak bizler de Dünyanın dört bir köşesinde olup, kalbinde gönlünde Türkiye sevgisi, Türkiye hasreti ile yaşayan vatandaşlarımızın, sizlerin  emrindeyiz.   AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZ AMERİKA SEMALARINDA New York’ta Birleşmiş Milletlerin karşısında  Milletin Evini yani Türk Evini  görmek, yine Bugün New York’un finans merkezi Wall Street bölgesinde çocuklarımızla, iş insanlarımızla ve dostlarımızla, Konsolosunuzla Türk Bayrağımızı İstiklal Marşımızın eşliğinde  göndere  çekmek,  bizleri duygulandırdı ve çok gururlandırdı.  DIŞ POLİTİKAMIZDAKİ BAŞARILI ÇALIŞMALAR İLE GURUR DUYUYORUZ.  Türk Vatandaşlarımız ve dostlarımızla  ABD’deki lobimizi güçlendirmek için  hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin haklı, hukuki, insani, barışçıl, vicdani, samimi politikalarını, tezlerini, duruşunu Dünya’ya anlatmaya devam edeceğiz. Dış Politika’da başarılı ve gurur duyduğumuz çalışmalar nedeniyle Dışişleri Bakanlığı çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı gönderiyoruz.  New York merkezdeki Bayrak çekme törenine çok sayıda Türk vatandaşı yoğun ilgi gösterdi. Mehteran ve halk oyunları gösterileri Amerikalı vatandaşlar tarafından da ilgiyle izlenildi.
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Birleşmiş Milletler Göç Forumu için gittiği New York’ta Bayram Çekme Törenine katıldı.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Birleşmiş Milletler Göç Forumu için gittiği New York’ta Bayram Çekme Törenine katıldı. 

Türkiye'nin New York Başkonsolosluğu ve ABD Türk-Amerikan Dostluk grupları işbirliğiyle  New York'ta geleneksel bayrak çekme töreni düzenledi. Halk oyunları ve Mehter takımının da yer aldığı törene, Türkiye'nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür ile AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan ve MHP Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya da katıldı.

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDA KALBİ TÜRKİYE İÇİN ATANLARIN EMRİNDEYİZ

Törende konuşan Antalya Milletvekili Atay Uslu; “ Amerika’da Türk bayrağını dalgalandıran vatandaşlarımıza, dostlarımıza teşekkür ediyoruz.  Sizler büyük fedakarlıklarla Türkiyem, Ülkem, Memleketim diyerek çalışıyorsunuz, çabalıyorsunuz. Sizlerin ve Dışişleri Bakanlığı’mızın, Büyükelçiliğimizin, Başkonsolosluğumuzun ABD’de ve New York’da yaptığınız çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Milletvekilleri olarak bizler de Dünyanın dört bir köşesinde olup, kalbinde gönlünde Türkiye sevgisi, Türkiye hasreti ile yaşayan vatandaşlarımızın, sizlerin  emrindeyiz.  

AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZ AMERİKA SEMALARINDA

New York’ta Birleşmiş Milletlerin karşısında  Milletin Evini yani Türk Evini  görmek, yine Bugün New York’un finans merkezi Wall Street bölgesinde çocuklarımızla, iş insanlarımızla ve dostlarımızla, Konsolosunuzla Türk Bayrağımızı İstiklal Marşımızın eşliğinde  göndere  çekmek,  bizleri duygulandırdı ve çok gururlandırdı. 

DIŞ POLİTİKAMIZDAKİ BAŞARILI ÇALIŞMALAR İLE GURUR DUYUYORUZ. 

Türk Vatandaşlarımız ve dostlarımızla  ABD’deki lobimizi güçlendirmek için  hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin haklı, hukuki, insani, barışçıl, vicdani, samimi politikalarını, tezlerini, duruşunu Dünya’ya anlatmaya devam edeceğiz. Dış Politika’da başarılı ve gurur duyduğumuz çalışmalar nedeniyle Dışişleri Bakanlığı çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı gönderiyoruz. 

New York merkezdeki Bayrak çekme törenine çok sayıda Türk vatandaşı yoğun ilgi gösterdi. Mehteran ve halk oyunları gösterileri Amerikalı vatandaşlar tarafından da ilgiyle izlenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.