Atay Uslu Öğretmenlerimizin Günü Kutlu Olsun

Politika 23.11.2021 - 15:45, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3022+ kez okundu.
 

Atay Uslu Öğretmenlerimizin Günü Kutlu Olsun

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu 24 Kasım Öğretmenler Gününü yayınladığı mesaj ile kutladı.
ÖĞRETMEN EĞİTENDİR, ÖĞRETENDİR, YETİŞTİRENDİR Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu 24 Kasım Öğretmenler Gününü yayınladığı mesaj ile kutladı. Milletvekili Atay Uslu mesajında şu ifadeleri kullandı; “Öğretmenlik, bilgi, tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Öğretmen, öğreten, yetiştiren, eğiten, terbiye veren; öğrencisinin içindeki cevheri sabırla açığa çıkaran ve işleyen kişidir. Öğretmenlerimiz doğudan batıya, güneyden kuzeye ülkemizin her coğrafyasında, her ikliminde cansiperane gayret sarf ediyorlar. Bu memleketin güzel çocuklarını ilimle, bilgiyle, ideallerle buluşturan öğretmenlerimiz her türlü övgüye ve takdire layıktır. ÖĞRETMENLERİMİZİ SAYGIYLA ŞÜKRANLA SELAMLIYORUM  Başta görevleri başında şehit düşmüş eğitimcilerimiz olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Uzun yıllar boyunca öğrencilerini çok büyük bir hassasiyetle, büyük bir fedakârlıkla yetiştirmiş, bugün artık emekli olmuş öğretmenlerimize de, sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ediyorum. Tüm öğretmenlerimizi şükranla, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü gönülden kutluyorum. ”
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu 24 Kasım Öğretmenler Gününü yayınladığı mesaj ile kutladı.

ÖĞRETMEN EĞİTENDİR, ÖĞRETENDİR, YETİŞTİRENDİR

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu 24 Kasım Öğretmenler Gününü yayınladığı mesaj ile kutladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Öğretmenlik, bilgi, tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Öğretmen, öğreten, yetiştiren, eğiten, terbiye veren; öğrencisinin içindeki cevheri sabırla açığa çıkaran ve işleyen kişidir.

Öğretmenlerimiz doğudan batıya, güneyden kuzeye ülkemizin her coğrafyasında, her ikliminde cansiperane gayret sarf ediyorlar. Bu memleketin güzel çocuklarını ilimle, bilgiyle, ideallerle buluşturan öğretmenlerimiz her türlü övgüye ve takdire layıktır.

ÖĞRETMENLERİMİZİ SAYGIYLA ŞÜKRANLA SELAMLIYORUM 

Başta görevleri başında şehit düşmüş eğitimcilerimiz olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum.

Uzun yıllar boyunca öğrencilerini çok büyük bir hassasiyetle, büyük bir fedakârlıkla yetiştirmiş, bugün artık emekli olmuş öğretmenlerimize de, sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ediyorum.

Tüm öğretmenlerimizi şükranla, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.

Tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü gönülden kutluyorum. ”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.