Atay Uslu Rus Ticaret Heyetini TBMM’de Kabul Etti

Politika 10.03.2021 - 20:23, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2920+ kez okundu.
 

Atay Uslu Rus Ticaret Heyetini TBMM’de Kabul Etti

AK Parti Antalya Milletvekili Atay USLU, Rusya’nın Türkiye Ticaret Temsilciliği heyetini TBMM’deki makamında kabul etti.
Rusya’nın Türkiye Ticaret Temsilcisi Atay Uslu’yu Ziyaret Etti. AK Parti Antalya Milletvekili Atay USLU, Rusya’nın Türkiye Ticaret Temsilciliği  heyetini TBMM’deki makamında kabul etti. TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay USLU, Rusya Türkiye Ticaret Mümessili Aydar GASHİGULLİN ve Rusya Türkiye Ticaret Mümessilliği Ekonomi Bölümü Başkanı Evgenii EFREMOV’u Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamında kabul etti. DOMATESTEKİ KOTA KALDIRILMALI. Antalya Milletvekili Atay Uslu Türkiye ile Rusya’nın geçmişten gelen köklü bir bağı olduğunu ve Türkiye ve özellikle Antalya için önemli bir ticaret ortağı olduğunu ifade ederek iki dost ülke arasındaki ticari ilişkilerin daha da geliştirilmesinden yana olduklarını ifade etti. Milletvekili Atay Uslu görüşmede domates kotasını da istişare ederek şunları ifade etti: “Rusya’nın Domates ihracatımıza koyduğu kotanın tamamen kaldırması  talebimizi ilettik. Rusya Türk domatesine kota koyarak pahalı domates yiyor. Kotanın kalkmasıyla yalnızca Türkiye değil Rusya’da kazanacak. Win win, kazan kazan için Rusya kotayı kaldırmalıdır. Komşu iki ülke arasında turizmden, tarıma, sanayiden ticarete her alanda ekonomik ilişkilerin artırılması, ticaret hacminin büyütülmesi ile iki ülke de kazanacak.  Bu konuda yasama organı mensubu olarak üzerimize düşen çalışmaları yapmaya hazırız. Rusya'nın ticaret temsilcilerine nazik ziyaretleri ve ikili ekonomik ilişkileri geliştirme konusundaki  gayretleri için teşekkür ederiz.”  
AK Parti Antalya Milletvekili Atay USLU, Rusya’nın Türkiye Ticaret Temsilciliği heyetini TBMM’deki makamında kabul etti.

Rusya’nın Türkiye Ticaret Temsilcisi Atay Uslu’yu Ziyaret Etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay USLU, Rusya’nın Türkiye Ticaret Temsilciliği  heyetini TBMM’deki makamında kabul etti.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay USLU, Rusya Türkiye Ticaret Mümessili Aydar GASHİGULLİN ve Rusya Türkiye Ticaret Mümessilliği Ekonomi Bölümü Başkanı Evgenii EFREMOV’u Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamında kabul etti.

DOMATESTEKİ KOTA KALDIRILMALI.

Antalya Milletvekili Atay Uslu Türkiye ile Rusya’nın geçmişten gelen köklü bir bağı olduğunu ve Türkiye ve özellikle Antalya için önemli bir ticaret ortağı olduğunu ifade ederek iki dost ülke arasındaki ticari ilişkilerin daha da geliştirilmesinden yana olduklarını ifade etti.

Milletvekili Atay Uslu görüşmede domates kotasını da istişare ederek şunları ifade etti: “Rusya’nın Domates ihracatımıza koyduğu kotanın tamamen kaldırması  talebimizi ilettik. Rusya Türk domatesine kota koyarak pahalı domates yiyor. Kotanın kalkmasıyla yalnızca Türkiye değil Rusya’da kazanacak. Win win, kazan kazan için Rusya kotayı kaldırmalıdır. Komşu iki ülke arasında turizmden, tarıma, sanayiden ticarete her alanda ekonomik ilişkilerin artırılması, ticaret hacminin büyütülmesi ile iki ülke de kazanacak.  Bu konuda yasama organı mensubu olarak üzerimize düşen çalışmaları yapmaya hazırız. Rusya'nın ticaret temsilcilerine nazik ziyaretleri ve ikili ekonomik ilişkileri geliştirme konusundaki  gayretleri için teşekkür ederiz.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.