Atay Uslu Seralarda, Bahçelerde Çiftçilerle Beraber

Politika 02.08.2019 - 21:56, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 1878+ kez okundu.
 

Atay Uslu Seralarda, Bahçelerde Çiftçilerle Beraber

TBMM Akdeniz-Pa Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı'da çiftçileri ve ziraat odasını ziyaret etti.
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, seçim bölgesi Antalya'da ilçe ilçe ziyaretlerine devam ederek, vatandaşlarla buluşuyor, dertlerini dinliyor. Antalya Milletvekili Atay Uslu ziyaretlerinin şimdiki durağı Elmalı ilçesindeki yaş sebze üreticisi çiftçiler oldu.  TARLADAN SOFRALARIMIZA... AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu çiftçi ziyaretlerinde yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti: "Antalya'mızın tüm ilçelerinde olduğu gibi Elmalı'da da akıllı arılar, faydalı böcekler ve bilinçli çiftçi anlayışı ile doğal üretim yapıyor. Elmalı'da sezon başladı. Yoğun bir yaz üretimi var. Üretim her yıl artarak devam ediyor. Yetkililerden aldığımız bilgilere göre Bu yıl yalnızca Elmalı'da 2000 dönüm sera daha inşaa edilmiş. Biz de hem girdilere destek hem üretime ve pazarlamaya destek çalışmalarını devam ettiriyoruz.  7 yıl vadeli düşük faizli  sera kurma kredimiz sektöre can verdi.." ÇİFTÇİ DESTEK VE FİYATLARDAN MEMNUN  Pirhasanlar Mahallesinde Çiftçi Mehmet Akkaya'da Vekilin sık sık çiftçilerle bir araya gelmesinden mutlu olduklarını ve  fiyatlardan özellikle domates fiyatından memnuniyeti ifade ederek, şöyle devam etti: "geçen sezon çok iyi geçti. Bu sezonda da fiyatların aynı seyirde devamı halinde çiftçiler olarak çok bereketli dönem yaşayacağız.  Elmalı'da dekarda 18-25 ton arası bir verim elde ediyoruz.  Bu verim ve fiyatlarla çok iyi cirolara ulaşılıyor. Geçen sezon domateste 50 bin lira ciroları yakaladık.  Bu rakamlar çok iyidir."  Antalya Milletvekili Atay Uslu seralardan sonra, kavun ve karpuz tarlalarında da çiftçileri ziyaret etti.
TBMM Akdeniz-Pa Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı'da çiftçileri ve ziraat odasını ziyaret etti.

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, seçim bölgesi Antalya'da ilçe ilçe ziyaretlerine devam ederek, vatandaşlarla buluşuyor, dertlerini dinliyor. Antalya Milletvekili Atay Uslu ziyaretlerinin şimdiki durağı Elmalı ilçesindeki yaş sebze üreticisi çiftçiler oldu. 

TARLADAN SOFRALARIMIZA...

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu çiftçi ziyaretlerinde yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti: "Antalya'mızın tüm ilçelerinde olduğu gibi Elmalı'da da akıllı arılar, faydalı böcekler ve bilinçli çiftçi anlayışı ile doğal üretim yapıyor. Elmalı'da sezon başladı. Yoğun bir yaz üretimi var. Üretim her yıl artarak devam ediyor. Yetkililerden aldığımız bilgilere göre Bu yıl yalnızca Elmalı'da 2000 dönüm sera daha inşaa edilmiş. Biz de hem girdilere destek hem üretime ve pazarlamaya destek çalışmalarını devam ettiriyoruz.  7 yıl vadeli düşük faizli  sera kurma kredimiz sektöre can verdi.."

ÇİFTÇİ DESTEK VE FİYATLARDAN MEMNUN 

Pirhasanlar Mahallesinde Çiftçi Mehmet Akkaya'da Vekilin sık sık çiftçilerle bir araya gelmesinden mutlu olduklarını ve  fiyatlardan özellikle domates fiyatından memnuniyeti ifade ederek, şöyle devam etti: "geçen sezon çok iyi geçti. Bu sezonda da fiyatların aynı seyirde devamı halinde çiftçiler olarak çok bereketli dönem yaşayacağız.  Elmalı'da dekarda 18-25 ton arası bir verim elde ediyoruz.  Bu verim ve fiyatlarla çok iyi cirolara ulaşılıyor. Geçen sezon domateste 50 bin lira ciroları yakaladık.  Bu rakamlar çok iyidir." 

Antalya Milletvekili Atay Uslu seralardan sonra, kavun ve karpuz tarlalarında da çiftçileri ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.