Atay Uslu: Yangınlara Hem Havadan Hem Karadan Müdahale Ediliyor

Politika 03.08.2021 - 20:35, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2187+ kez okundu.
 

Atay Uslu: Yangınlara Hem Havadan Hem Karadan Müdahale Ediliyor

Antalya Milletvekili Atay Uslu: “Manavgat, Akseki ve Gündoğmuş İlçelerimizde devam eden orman yangınların havadan çok yoğun şekilde müdahale ediliyor.”
Antalya Milletvekili Atay Uslu: “Manavgat, Akseki ve Gündoğmuş İlçelerimizde  devam eden orman yangınların havadan çok yoğun şekilde müdahale ediliyor.” TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Manavgat, Gündoğmuş, Akseki ilçelerinde devam eden orman yangınlarına hem havadan hem karadan müdahale edildiğini aktardı. VATANDAŞIMIZI GÖZÜ YAŞLI BIRAKMAYACAĞIZ Milletvekili Atay Uslu yaptığı açıklamada “Can kayıplarımız, Yanan hayvanlar, yanan ağaçlar… Acımız çok büyük. Orman Teşkilatımız, Bakanlarımız, Valiliğimiz, Belediyelerimiz, Milletvekillerimiz ile Devletimiz Bölgede. Maddi hasarlar açısından Hiç bir vatandaşımızı gözü yaşlı bırakmayacağız. Evlerini yapacak, zararlarını telafi edeceğiz. Türkiye güçlü. Milletimiz Büyük” dedi. Milletvekili Atay Uslu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla zararların telafisi için şu adımların atılacağını anlattı:  *Yanan hayvanların yerine verilmesi,  *Tarımsal zararların giderilmesine yönelik yardımlar,  *Yanan evlerin yerine yöresel mimariye uygun evlerin yapımı. *Yanan ahırların yeniden inşası,  *50 bin liraya kadar Eşya yardımı,  *Kira yardımları YANGINLARA HEM HAVADAN HEM KARADAN MÜDAHALE EDİLİYOR Atay Uslu açılmasına şöyle devam etti: Afetin ilk anından itibaren 5-6 Bakanımız sürekli buradalar. Kurumlarınızın en üst düzey yetkilileri, Afad, Bakan Yardımcılarımız, Ak Parti Milletvekilleri olarak bizler sürekli Manavgat, Akseki, İbradı, Gündoğmuş, Alanya’dayız.  Devletimiz, Hükümetimiz Milletimizin emrinde  Antalya İlçelerinde devam eden yangınlara yalnızca Antalya’da  30’dan fazla hava aracı ile (uçak ve helikopter) havadan,  600’dan fazla yangın söndürme aracı (arazöz, itfaiye) ve  1000’e yakın iş makinesi ile karadan, başta yangın söndürme işçilerimiz olmak üzere İşçilerimizden, Halkımıza ve Bakanlarımıza topyekün yangın İle cansiparane mücadele ediyoruz. Çalışan çaba gösteren tüm çalışanlara, kurumlara ve özellikle kahraman ormancılarımıza şükranlarımı sunarım. “  HER MAHALLEYE GEÇMİŞ OLSUN. Milletvekili Atay Uslu Manavgat, İbradı’da yangının devam ettiği noktalarda yangından etkilenen mahallelerde vatandaşları  tek tek ziyaret ederek, talep ve isteklerini alıyor, sorunların çözümü için anında müdahalelerde bulunuyor, ilgililerle irtibat kuruyor.
Antalya Milletvekili Atay Uslu: “Manavgat, Akseki ve Gündoğmuş İlçelerimizde devam eden orman yangınların havadan çok yoğun şekilde müdahale ediliyor.”

Antalya Milletvekili Atay Uslu: “Manavgat, Akseki ve Gündoğmuş İlçelerimizde  devam eden orman yangınların havadan çok yoğun şekilde müdahale ediliyor.”

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Manavgat, Gündoğmuş, Akseki ilçelerinde devam eden orman yangınlarına hem havadan hem karadan müdahale edildiğini aktardı.

VATANDAŞIMIZI GÖZÜ YAŞLI BIRAKMAYACAĞIZ

Milletvekili Atay Uslu yaptığı açıklamada “Can kayıplarımız, Yanan hayvanlar, yanan ağaçlar… Acımız çok büyük. Orman Teşkilatımız, Bakanlarımız, Valiliğimiz, Belediyelerimiz, Milletvekillerimiz ile Devletimiz Bölgede. Maddi hasarlar açısından Hiç bir vatandaşımızı gözü yaşlı bırakmayacağız. Evlerini yapacak, zararlarını telafi edeceğiz. Türkiye güçlü. Milletimiz Büyük” dedi.

Milletvekili Atay Uslu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla zararların telafisi için şu adımların atılacağını anlattı: 

*Yanan hayvanların yerine verilmesi, 

*Tarımsal zararların giderilmesine yönelik yardımlar, 

*Yanan evlerin yerine yöresel mimariye uygun evlerin yapımı.

*Yanan ahırların yeniden inşası, 

*50 bin liraya kadar Eşya yardımı, 

*Kira yardımları

YANGINLARA HEM HAVADAN HEM KARADAN MÜDAHALE EDİLİYOR

Atay Uslu açılmasına şöyle devam etti: Afetin ilk anından itibaren 5-6 Bakanımız sürekli buradalar. Kurumlarınızın en üst düzey yetkilileri, Afad, Bakan Yardımcılarımız, Ak Parti Milletvekilleri olarak bizler sürekli Manavgat, Akseki, İbradı, Gündoğmuş, Alanya’dayız.  Devletimiz, Hükümetimiz Milletimizin emrinde  Antalya İlçelerinde devam eden yangınlara yalnızca Antalya’da  30’dan fazla hava aracı ile (uçak ve helikopter) havadan,  600’dan fazla yangın söndürme aracı (arazöz, itfaiye) ve  1000’e yakın iş makinesi ile karadan, başta yangın söndürme işçilerimiz olmak üzere İşçilerimizden, Halkımıza ve Bakanlarımıza topyekün yangın İle cansiparane mücadele ediyoruz. Çalışan çaba gösteren tüm çalışanlara, kurumlara ve özellikle kahraman ormancılarımıza şükranlarımı sunarım. “ 

HER MAHALLEYE GEÇMİŞ OLSUN.

Milletvekili Atay Uslu Manavgat, İbradı’da yangının devam ettiği noktalarda yangından etkilenen mahallelerde vatandaşları  tek tek ziyaret ederek, talep ve isteklerini alıyor, sorunların çözümü için anında müdahalelerde bulunuyor, ilgililerle irtibat kuruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.