Atay Uslu: Yaraları Süratla Saracağız

Politika 02.08.2021 - 22:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2252+ kez okundu.
 

Atay Uslu: Yaraları Süratla Saracağız

Ak Parti Antalya Milletvekilleri Manavgat, Gündoğmuş ve Akseki ilçelerinde yangından zarar gören mahalleleri afetin ilk gününden itibaren tek tek ziyaret ediyorlar.
Ak Parti Antalya Milletvekilleri Manavgat, Gündoğmuş ve Akseki ilçelerinde yangından zarar gören mahalleleri afetin ilk gününden itibaren tek tek ziyaret ediyorlar.  TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu yangından zarar gören Manavgat ilçesinin bir çok mahallesi ile Akseki ilçesinde Kepez Belenli, Kepezaltı, Hocaköy  mahallesini ziyaret ederek hem vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti, hem talep ve isteklerine çözümler üretti.   EVLER YAPILACAK, HAYVAN VE EŞYA ZARARLARI TELAFİ EDİLECEK.  Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu şunları ifade etti: “Manavgat ve Akseki ilçelerinde yangından daha öte bir yangın afeti var.  Öncelikle yangından hayatını kaybeden 7 vatandaşımıza Allah’dan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.  HASAR TESPİT SÜRÜYOR. Yangın nedeniyle birçok ev, iş yeri, ahır, tarım arazisi, sera ve araç zarar görmüş ve hayvan telef olmuştur. İlgili bakanlıklar hasar tespit çalışmalarını sürdürmekte. Bizde Yangın afetinin olduğu günden beri Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız  ve Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatlarımız ile sahadayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan afet bölgesine gelerek incelemelerde bulundu. Ardından yangından etkilenen bölge Cumhurbaşkanımızın kararıyla afete maruz bölge ilan edildi. Vatandaşlarımızın yaralarının bir an önce sarılması için Devletimiz süratla çalışıyor.” DEVLETİMİZ VATANDAŞIMIZIN YANINDA Devletimiz, hükümetimiz yangından zarar gören vatandaşımızın yanında. Allah'ın izniyle bu yangınların izlerini kısa sürede silecektir. Can kaybı dışındaki her türlü kaybı, telafi edecek güce ve imkâna sahibiz.  DEVLETİMİZ MİLLETİMİZİN EMRİNDE Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasına müsaade etmeyecek, her türlü zararlarını karşılayacağız.  *Yanan hayvanların yerine verilmesi,  *Tarımsal zararların giderilmesine yönelik yardımlar,  *Yanan evlerin yerine yöresel mimariye uygun evlerin yapımı,  *Yanan ahırların yeniden inşası,  *50 bin liraya kadar Eşya yardımı,  *Kira yardımlarını gerçekleştireceğiz.  Şu an evleri yananlara ilk nakdi yardımlar hızlıca yapılmaktadır.  Devam eden yangınların sönmesi için kurumlarımız teyakkuzda.  30’dan fazla hava aracı yani uçak ve helikopter,  500’e yakın yangın söndürme aracı, arazöz, yüzlerce iş makinesi ve 5000’den fazla personel yangının ortasında mücadele veriyor. Allah Ormancılarımıza güç, kuvvet versin. Büyük bir millet, güçlü bir devletiz. Yaraları kısa sürede saracağız. “ Milletvekili Atay Uslu vatandaşların istek ve taleplerini tek tek dinleyerek, ilgili yerlerle temas kurup, çözümler üretti.
Ak Parti Antalya Milletvekilleri Manavgat, Gündoğmuş ve Akseki ilçelerinde yangından zarar gören mahalleleri afetin ilk gününden itibaren tek tek ziyaret ediyorlar.

Ak Parti Antalya Milletvekilleri Manavgat, Gündoğmuş ve Akseki ilçelerinde yangından zarar gören mahalleleri afetin ilk gününden itibaren tek tek ziyaret ediyorlar. 

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu yangından zarar gören Manavgat ilçesinin bir çok mahallesi ile Akseki ilçesinde Kepez Belenli, Kepezaltı, Hocaköy  mahallesini ziyaret ederek hem vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti, hem talep ve isteklerine çözümler üretti.  

EVLER YAPILACAK, HAYVAN VE EŞYA ZARARLARI TELAFİ EDİLECEK. 

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu şunları ifade etti: “Manavgat ve Akseki ilçelerinde yangından daha öte bir yangın afeti var.  Öncelikle yangından hayatını kaybeden 7 vatandaşımıza Allah’dan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. 

HASAR TESPİT SÜRÜYOR.

Yangın nedeniyle birçok ev, iş yeri, ahır, tarım arazisi, sera ve araç zarar görmüş ve hayvan telef olmuştur. İlgili bakanlıklar hasar tespit çalışmalarını sürdürmekte. Bizde Yangın afetinin olduğu günden beri Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız  ve Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatlarımız ile sahadayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan afet bölgesine gelerek incelemelerde bulundu. Ardından yangından etkilenen bölge Cumhurbaşkanımızın kararıyla afete maruz bölge ilan edildi. Vatandaşlarımızın yaralarının bir an önce sarılması için Devletimiz süratla çalışıyor.”

DEVLETİMİZ VATANDAŞIMIZIN YANINDA

Devletimiz, hükümetimiz yangından zarar gören vatandaşımızın yanında. Allah'ın izniyle bu yangınların izlerini kısa sürede silecektir. Can kaybı dışındaki her türlü kaybı, telafi edecek güce ve imkâna sahibiz. 

DEVLETİMİZ MİLLETİMİZİN EMRİNDE

Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasına müsaade etmeyecek, her türlü zararlarını karşılayacağız. 

*Yanan hayvanların yerine verilmesi, 

*Tarımsal zararların giderilmesine yönelik yardımlar, 

*Yanan evlerin yerine yöresel mimariye uygun evlerin yapımı, 

*Yanan ahırların yeniden inşası, 

*50 bin liraya kadar Eşya yardımı, 

*Kira yardımlarını gerçekleştireceğiz. 

Şu an evleri yananlara ilk nakdi yardımlar hızlıca yapılmaktadır.  Devam eden yangınların sönmesi için kurumlarımız teyakkuzda.  30’dan fazla hava aracı yani uçak ve helikopter,  500’e yakın yangın söndürme aracı, arazöz, yüzlerce iş makinesi ve 5000’den fazla personel yangının ortasında mücadele veriyor. Allah Ormancılarımıza güç, kuvvet versin. Büyük bir millet, güçlü bir devletiz. Yaraları kısa sürede saracağız. “

Milletvekili Atay Uslu vatandaşların istek ve taleplerini tek tek dinleyerek, ilgili yerlerle temas kurup, çözümler üretti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.