ATB Yönetimden Başkan Genç’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Gündem 16.04.2019 - 22:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1836+ kez okundu.
 

ATB Yönetimden Başkan Genç’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır ve Yönetimi, Döşemealtı’na gelerek 31 Mart Mahalli İdareler seçimini kazanarak başkanlık koltuğuna oturan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulundular. 31 Mart tarihinde gerçekleştirilen mahalli idareler seçimlerini ikinci kez kazanarak Döşemealtı Belediye Başkan olan Turgay Genç’i makamında ziyaret eden Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır ve Yönetim Kurulu Üyeleri hayırlı olsun dileğinde bulundular. ATB Başkanı Ali Çandır ve Yönetimi’ne teşekkür eden Başkan Turgay Genç, “5 yıldır kamu kurumlarımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, Derneklerimizle, Oda ve Borsa Yönetimlerimizle kısacası her kesimle son derece uyumlu ve işbirliği içerisinde çalıştık bundan sonra da yine aynı şekilde çalışarak hem ilçemiz, hem şehrimiz hem de ülkemiz için üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu. Hayırlı olsun ziyaretine, ATB Başkanı Ali Çandır’ın yanı sıra Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Bülbül, Hüseyin Smav ve Cüneyt Doğan katıldı.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır ve Yönetimi, Döşemealtı’na gelerek 31 Mart Mahalli İdareler seçimini kazanarak başkanlık koltuğuna oturan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulundular.

31 Mart tarihinde gerçekleştirilen mahalli idareler seçimlerini ikinci kez kazanarak Döşemealtı Belediye Başkan olan Turgay Genç’i makamında ziyaret eden Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır ve Yönetim Kurulu Üyeleri hayırlı olsun dileğinde bulundular.

ATB Başkanı Ali Çandır ve Yönetimi’ne teşekkür eden Başkan Turgay Genç, “5 yıldır kamu kurumlarımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, Derneklerimizle, Oda ve Borsa Yönetimlerimizle kısacası her kesimle son derece uyumlu ve işbirliği içerisinde çalıştık bundan sonra da yine aynı şekilde çalışarak hem ilçemiz, hem şehrimiz hem de ülkemiz için üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.

Hayırlı olsun ziyaretine, ATB Başkanı Ali Çandır’ın yanı sıra Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Bülbül, Hüseyin Smav ve Cüneyt Doğan katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.