AÜ Eğitim Fakültesi Öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladı

22.04.2020 - 18:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2015+ kez okundu.
 

AÜ Eğitim Fakültesi Öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladı

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri çektikleri video klip ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri Antalya’dan Sivas’a, Denizli’den Giresun’a, Manisa’dan Şırnak’a, Samsun’dan Bingöl’e yurdun dört bir yanından kendi imkanlarıyla seslendirdikleri ve video klip yaptıkları şarkı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün: “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.” sözünü şiar edinen Akdeniz Okul Öncesi Eğitim Topluluğu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hazırladıkları şarkı ile gönülleri fethetti. Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Yunus Pınar “Çocuklarımız büyüklerini yaşatmak adına evde kaldılar. Sizler de onların gözlerinden tekrar öpebilmek, onlara anılarınızı masal tadında bir kez daha anlatabilmek için evde kalın. Bu hasret bizim ve bir orman gibi kardeşçesine yaşamak için vakit yakın.” çağrısında bulunarak tüm dünya çocuklarının bayramını kutladığını dile getirdi.
Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri çektikleri video klip ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri Antalya’dan Sivas’a, Denizli’den Giresun’a, Manisa’dan Şırnak’a, Samsun’dan Bingöl’e yurdun dört bir yanından kendi imkanlarıyla seslendirdikleri ve video klip yaptıkları şarkı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün: “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.” sözünü şiar edinen Akdeniz Okul Öncesi Eğitim Topluluğu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hazırladıkları şarkı ile gönülleri fethetti.

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Yunus Pınar “Çocuklarımız büyüklerini yaşatmak adına evde kaldılar. Sizler de onların gözlerinden tekrar öpebilmek, onlara anılarınızı masal tadında bir kez daha anlatabilmek için evde kalın. Bu hasret bizim ve bir orman gibi kardeşçesine yaşamak için vakit yakın.” çağrısında bulunarak tüm dünya çocuklarının bayramını kutladığını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.