Ayinesi İştir Kişinin Lafa Bakılmaz

Asayiş 31.05.2021 - 20:32, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1841+ kez okundu.
 

Ayinesi İştir Kişinin Lafa Bakılmaz

Kıymetli Meslektaşlarım ve Değerli Basın Mensupları. Hepinizin bildiği üzere eski adı ‘Antalya Servisçiler Odası’ ve şimdiki adıyla ‘Antalya Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası’nda (2002/2006) yılları arasında başarıyla görev yaptım
Kıymetli Meslektaşlarım ve Değerli Basın Mensupları. Hepinizin bildiği üzere eski adı ‘Antalya Servisçiler Odası’ ve şimdiki adıyla ‘Antalya Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası’nda (2002/2006) yılları arasında başarıyla görev yaptım. Görevde bulunduğum süre içerisinde ise odamız üyelerinin desteğini ve güvenini alarak, bu güvene layık bir şekilde büyük gayret sarf ederek görevimi başarıyla ifa ettiğimi düşünüyorum. Odamızın dününü ve bugününü bilen, yarınını ise bilgi, birikim ve tecrübemle şekillendirmek adına, sizlerden gelen yoğun talep üzerine yeniden odamızın başkanlığına talibim. Kendisini, çocuklarını ve yarınlarını düşünen her servisçi esnafı kardeşimin güven ve desteği ile bu görevi yeniden üstlenmek istiyorum. Odamızın imkân ve kaynaklarının güçlendirilmesi için, servisçimizin imaj tazelemesi için, üyelerimizin yaşam standartlarının yükseltilerek hak ettiği itibarı ve geliri yeniden kazanabilmesi için adayım. Tecrübemle sabit olarak biliyorum ki tüm üyelerimiz çok zor şartlar altında servisçilik mesleğini idame etmeye çalışmaktadır. Yaşadığımız bu sıkıntılar ve sorunlar ise ancak deneyim ve elbirliği ile çözüme kavuşturulabilir. İşte ben de bu düşünce ve duygularla hepinizin elini sımsıkı tutarak, sizin adınıza sizleri ve odamızı müdafaa etmek için buradayım. Sizler tarafından uygun görüldüğüm takdirde inşallah yepyeni projelerin ışığında ve tecrübemle odamıza her anlamda en iyi hizmeti vereceğim. Bu görevi layıkıyla yapacağıma olan inancım, güvenim, iddiam ve sizlerden aldığım güç ile Antalya Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanlığına aday olduğumu buradan herkese ilan ediyorum. Görev verecek olan sizlersiniz. Odamızı birlikte yöneteceğimiz kadrolar sizlersiniz. Sizin güveninize ve takdirinize layık olmaya çalışacağıma inanmanızı istiyor saygılarımı sunuyorum. Yusuf Esen Antalya Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkan Adayı
Kıymetli Meslektaşlarım ve Değerli Basın Mensupları. Hepinizin bildiği üzere eski adı ‘Antalya Servisçiler Odası’ ve şimdiki adıyla ‘Antalya Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası’nda (2002/2006) yılları arasında başarıyla görev yaptım

Kıymetli Meslektaşlarım ve Değerli Basın Mensupları. Hepinizin bildiği üzere eski adı ‘Antalya Servisçiler Odası’ ve şimdiki adıyla ‘Antalya Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası’nda (2002/2006) yılları arasında başarıyla görev yaptım. Görevde bulunduğum süre içerisinde ise odamız üyelerinin desteğini ve güvenini alarak, bu güvene layık bir şekilde büyük gayret sarf ederek görevimi başarıyla ifa ettiğimi düşünüyorum. Odamızın dününü ve bugününü bilen, yarınını ise bilgi, birikim ve tecrübemle şekillendirmek adına, sizlerden gelen yoğun talep üzerine yeniden odamızın başkanlığına talibim.

Kendisini, çocuklarını ve yarınlarını düşünen her servisçi esnafı kardeşimin güven ve desteği ile bu görevi yeniden üstlenmek istiyorum. Odamızın imkân ve kaynaklarının güçlendirilmesi için, servisçimizin imaj tazelemesi için, üyelerimizin yaşam standartlarının yükseltilerek hak ettiği itibarı ve geliri yeniden kazanabilmesi için adayım. Tecrübemle sabit olarak biliyorum ki tüm üyelerimiz çok zor şartlar altında servisçilik mesleğini idame etmeye çalışmaktadır. Yaşadığımız bu sıkıntılar ve sorunlar ise ancak deneyim ve elbirliği ile çözüme kavuşturulabilir. İşte ben de bu düşünce ve duygularla hepinizin elini sımsıkı tutarak, sizin adınıza sizleri ve odamızı müdafaa etmek için buradayım.

Sizler tarafından uygun görüldüğüm takdirde inşallah yepyeni projelerin ışığında ve tecrübemle odamıza her anlamda en iyi hizmeti vereceğim. Bu görevi layıkıyla yapacağıma olan inancım, güvenim, iddiam ve sizlerden aldığım güç ile Antalya Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanlığına aday olduğumu buradan herkese ilan ediyorum. Görev verecek olan sizlersiniz. Odamızı birlikte yöneteceğimiz kadrolar sizlersiniz. Sizin güveninize ve takdirinize layık olmaya çalışacağıma inanmanızı istiyor saygılarımı sunuyorum.

Yusuf Esen Antalya Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkan Adayı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.