Ayşe Güven İlkokulu / Ortaokulunda İcra Edilen Trafik Eğitimi

Asayiş 09.04.2021 - 22:40, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2904+ kez okundu.
 

Ayşe Güven İlkokulu / Ortaokulunda İcra Edilen Trafik Eğitimi

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ve Gündoğmuş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Gündoğmuş ilçesi Köprülü Mahallesi'nde bulunan Ayşe Güven İlkokulu / Ortaokulu 08.04.2021 tarihinde ziyaret edilmiştir. Konyaaltı, Gazipaşa, Alanya, Manavgat, Serik ve Akseki ilçelerinden gelen 10 Jandarma trafik timi personelleri tarafından okul bahçesinde pandemi kurallarına uygun olarak icra edilen eğitimde öğrencilere trafik kuralları ve trafikte sorumlu bireyler olmaları anlatılmıştır. Eğitim faaliyetinin sona ermesine müteakip Antalya il Jandarma K.lığı tarafından temin edilen 1000 adet hikâye kitabı, zeka oyunları ve ayakkabılar Ayşe Güven İlkokulu / Ortaokulu öğrencilerine hediye edilmiştir.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ve Gündoğmuş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Gündoğmuş ilçesi Köprülü Mahallesi'nde bulunan Ayşe Güven İlkokulu / Ortaokulu 08.04.2021 tarihinde ziyaret edilmiştir.

Konyaaltı, Gazipaşa, Alanya, Manavgat, Serik ve Akseki ilçelerinden gelen 10 Jandarma trafik timi personelleri tarafından okul bahçesinde pandemi kurallarına uygun olarak icra edilen eğitimde öğrencilere trafik kuralları ve trafikte sorumlu bireyler olmaları anlatılmıştır.

Eğitim faaliyetinin sona ermesine müteakip Antalya il Jandarma K.lığı tarafından temin edilen 1000 adet hikâye kitabı, zeka oyunları ve ayakkabılar Ayşe Güven İlkokulu / Ortaokulu öğrencilerine hediye edilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.