Azra Gülendam Haytaoğlu’nun Katledilmesini Şiddetle Kınıyoruz

Asayiş 02.08.2021 - 22:35, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2247+ kez okundu.
 

Azra Gülendam Haytaoğlu’nun Katledilmesini Şiddetle Kınıyoruz

Antalya'da 5 gündür haber alınamayan Azra Gülendam Haytaoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Antalya'da 5 gündür haber alınamayan Azra Gülendam Haytaoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Söz konusu vahim katliamın sanığının Şubemiz Yönetim Kurulu Üyesi olduğu kamuoyuna yansımıştır. Cinsel saldırı ve cinayetle sonuçlanan olayda zanlı Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Ayhan’ın yönetim kurulu üyeliğinden azledilmesine yönelik hukuki süreç başlatılmıştır. Kadın cinayetleri maalesef ülkemizin acı bir gerçeğidir. Son dönemde hangi mesleğe sahip olduğu, hangi şehirde yaşadığı, eğitim düzeyinin ne olduğundan bağımsız, erkekler tarafından birçok kadın yurttaşımızın katledilmesi toplumun her kesiminde olduğu gibi bizleri de derinden yaralamaktadır. Azra Gülendam Haytaoğlu’nun hayatını kaybetmesinden dolayı başta ailesi ve sevenleri olmak üzere tüm Ülkemize baş sağlığı diliyor, bu vahim olayın failinin en ağır cezayı alması gerektiğini düşündüğümüzü bütün kamuoyuna duyuyoruz. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Yönetim Kurulu
Antalya'da 5 gündür haber alınamayan Azra Gülendam Haytaoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Antalya'da 5 gündür haber alınamayan Azra Gülendam Haytaoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Söz konusu vahim katliamın sanığının Şubemiz Yönetim Kurulu Üyesi olduğu kamuoyuna yansımıştır. Cinsel saldırı ve cinayetle sonuçlanan olayda zanlı Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Ayhan’ın yönetim kurulu üyeliğinden azledilmesine yönelik hukuki süreç başlatılmıştır.

Kadın cinayetleri maalesef ülkemizin acı bir gerçeğidir. Son dönemde hangi mesleğe sahip olduğu, hangi şehirde yaşadığı, eğitim düzeyinin ne olduğundan bağımsız, erkekler tarafından birçok kadın yurttaşımızın katledilmesi toplumun her kesiminde olduğu gibi bizleri de derinden yaralamaktadır.

Azra Gülendam Haytaoğlu’nun hayatını kaybetmesinden dolayı başta ailesi ve sevenleri olmak üzere tüm Ülkemize baş sağlığı diliyor, bu vahim olayın failinin en ağır cezayı alması gerektiğini düşündüğümüzü bütün kamuoyuna duyuyoruz.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Yönetim Kurulu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.