Babalar Ve Çocukları Vr Kano Etkinliğinde Eğlendi

Asayiş 17.06.2019 - 20:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3022+ kez okundu.
 

Babalar Ve Çocukları Vr Kano Etkinliğinde Eğlendi

Antalya’da güler yüzlü ve kaliteli hizmeti ile adından sıkça söz ettiren Antalya’nın alışveriş merkezi ÖzdilekPark Antalya AVM, babalar gününe özel yarışması ile hem eğlendirdi hem kazandırdı.
Babalar Günü kapsamında ödüllü VR Kano etkinliği düzenleyen ÖzdilekPark Antalya AVM; babalar ve çocuklarına unutulmaz anlar yaşattı. AVM içerisine kurulan kano üzerinde kürek çeken baba ve çocukları simülasyon ile adeta şelale üzerinde sularla mücadele ederek puan topladılar. Yarışmacılar eğlenceli dakikaları birlikte geçirerek unutamayacakları bir Babalar Günü’ nü yaşadılar. Babalar çocuklarına, çocuklar babalarına olan güvenleri ve ekip ruhu ile en çok puanı almak için kıyasıya mücadele ettiler. Güzel anılar, heyecanlı dakikalar ve gülümseten görüntüler eşliğinde gerçekleşen ve 2 gün süren yarışmada Cumartesi günü birinciliğini 850 puanla Savaş Tavşancı, ikinciliği 836 puanla Sait Dursun Deliktaş ve üçüncülüğü ise 800 puanla Doğukan Sıla alırken; Pazar günü birinciliğini 1042 puanla Murat Doğan, ikinciliği 999 puanla Banu Kızanlıklı ve üçüncülüğü de 876 puanla Serdar Altuntaş kazandı. Her iki günde dereceye girenlere hediyeleri takdim edildi. Yarışmaya katılanlar; VR Kano etkinliği ile unutamayacakları güzel anılarla hatırlayacakları bir Babalar Günü geçirdiklerini ifade ettiler.
Antalya’da güler yüzlü ve kaliteli hizmeti ile adından sıkça söz ettiren Antalya’nın alışveriş merkezi ÖzdilekPark Antalya AVM, babalar gününe özel yarışması ile hem eğlendirdi hem kazandırdı.

Babalar Günü kapsamında ödüllü VR Kano etkinliği düzenleyen ÖzdilekPark Antalya AVM; babalar ve çocuklarına unutulmaz anlar yaşattı. AVM içerisine kurulan kano üzerinde kürek çeken baba ve çocukları simülasyon ile adeta şelale üzerinde sularla mücadele ederek puan topladılar. Yarışmacılar eğlenceli dakikaları birlikte geçirerek unutamayacakları bir Babalar Günü’ nü yaşadılar. Babalar çocuklarına, çocuklar babalarına olan güvenleri ve ekip ruhu ile en çok puanı almak için kıyasıya mücadele ettiler.

Güzel anılar, heyecanlı dakikalar ve gülümseten görüntüler eşliğinde gerçekleşen ve 2 gün süren yarışmada Cumartesi günü birinciliğini 850 puanla Savaş Tavşancı, ikinciliği 836 puanla Sait Dursun Deliktaş ve üçüncülüğü ise 800 puanla Doğukan Sıla alırken; Pazar günü birinciliğini 1042 puanla Murat Doğan, ikinciliği 999 puanla Banu Kızanlıklı ve üçüncülüğü de 876 puanla Serdar Altuntaş kazandı. Her iki günde dereceye girenlere hediyeleri takdim edildi. Yarışmaya katılanlar; VR Kano etkinliği ile unutamayacakları güzel anılarla hatırlayacakları bir Babalar Günü geçirdiklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.