Bağımlılarının Mekânı Haline Gelen Bina İle İlgili Çalışma Yapıldı

Asayiş 12.05.2019 - 20:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2361+ kez okundu.
 

Bağımlılarının Mekânı Haline Gelen Bina İle İlgili Çalışma Yapıldı

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz görevlilerimizce ilimizde suç ve suçlu ile mücadele kapsamında yürütülen alan çalışmalarında Metruk/Atıl/Suç alanlarının ıslahı ile ilgili yapılan tespitte; Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz görevlileri tarafından Muratpaşa ilçesi Doğuyaka Mahallesi 1211 sokak no:41 sayılı yerde tek katlı metruk binanın olduğu, binanın kapı ve pencerelerinin olmadığı, binanın içerisinde çöplerin olduğu, burayı madde bağımlı şahısların kullandığı ve çevredeki mahalle sakinlerini rahatsız ettikleri tespit edilmiştir. Metruk bina ile ilgili yapılan çalışmada mülk sahibine ulaşılmış, metruk bina ile ilgili bina içerisine girişi engelleyecek tedbirlerin alınması konusunda uyarılmış, mülk sahibi metruk binanın kapı ve pencerelerini tuğla ile ördürerek içeriye girişi engellemiştir.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz görevlilerimizce ilimizde suç ve suçlu ile mücadele kapsamında yürütülen alan çalışmalarında Metruk/Atıl/Suç alanlarının ıslahı ile ilgili yapılan tespitte;

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz görevlileri tarafından Muratpaşa ilçesi Doğuyaka Mahallesi 1211 sokak no:41 sayılı yerde tek katlı metruk binanın olduğu, binanın kapı ve pencerelerinin olmadığı, binanın içerisinde çöplerin olduğu, burayı madde bağımlı şahısların kullandığı ve çevredeki mahalle sakinlerini rahatsız ettikleri tespit edilmiştir.

Metruk bina ile ilgili yapılan çalışmada mülk sahibine ulaşılmış, metruk bina ile ilgili bina içerisine girişi engelleyecek tedbirlerin alınması konusunda uyarılmış, mülk sahibi metruk binanın kapı ve pencerelerini tuğla ile ördürerek içeriye girişi engellemiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.