Bağlı Kuruluşlar İstişare Toplantısı, BATEM Ev Sahipliğinde Yapıldı.

Asayiş 04.04.2019 - 19:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2069+ kez okundu.
 

Bağlı Kuruluşlar İstişare Toplantısı, BATEM Ev Sahipliğinde Yapıldı.

Bağlı Kuruluşlar İstişare toplantısı, Antalya Valimiz Münir Karaloğlu emriyle Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen Koordinesinde BATEM’in ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya Antalya’daki Tarım ve Orman Bakanlığına Bağlı Kurum Müdürleri katıldı.  Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitü Müdürü Dr. Abdullah Ünlü, Enstitünün  2018 yılı çalışmaları ve 2019 hedefleri ile projeleri ile alakalı bilgiler aktardı.  İl Müdürü Mustafa Özen, 20-23 Nisan tarihlerinde Expo 2016 Antalya’da yaza merhaba etkinliğinde Antalya’da ki Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı kurumların katılımları sayesinde daha güzel olacağını söyledi.   Gelin Kardeş Olalım projemizde de ziyaretlerin başladığını belirten Özen, 18 İlçeye Antalya markalı eserlerin bırakılacağınıda sözlerine ekledi.  Toplantı sonunda aile fotoğrafı çekildi

Bağlı Kuruluşlar İstişare toplantısı, Antalya Valimiz Münir Karaloğlu emriyle Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen Koordinesinde BATEM’in ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya Antalya’daki Tarım ve Orman Bakanlığına Bağlı Kurum Müdürleri katıldı. 

Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitü Müdürü Dr. Abdullah Ünlü, Enstitünün  2018 yılı çalışmaları ve 2019 hedefleri ile projeleri ile alakalı bilgiler aktardı. 

İl Müdürü Mustafa Özen, 20-23 Nisan tarihlerinde Expo 2016 Antalya’da yaza merhaba etkinliğinde Antalya’da ki Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı kurumların katılımları sayesinde daha güzel olacağını söyledi.  

Gelin Kardeş Olalım projemizde de ziyaretlerin başladığını belirten Özen, 18 İlçeye Antalya markalı eserlerin bırakılacağınıda sözlerine ekledi. 

Toplantı sonunda aile fotoğrafı çekildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.