Bakan Yardımcısı Büyükdede, Antalya OSB’yi Ziyaret Etti

Ekonomi 06.05.2019 - 19:47, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2032+ kez okundu.
 

Bakan Yardımcısı Büyükdede, Antalya OSB’yi Ziyaret Etti

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Antalya OSB Başkanı Ali Bahar’ın daveti üzerine Bölgeyi ziyaret ederek sanayiciler ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşunun (OSBÜK), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Antalya OSB işbirliği ile Göynük’teki bir otelde düzenlediği OSB Mevzuatı Bilgilendirme Paneline katılmak için kente gelen T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar’ın daveti üzerine, Bölgeyi ziyaret etti. SANAYİCİLER SORUNLARINI ANLATTI Antalya OSB Yönetim Kurulu, Bakan Yardımcısının ziyaretini, Başkanlık makamı ile sınırlı tutmadı ve Bölge sanayicileri ile Büyükdede’yi bir araya getirdi. Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İdari Hizmet Binasında, Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Soner Erkek, Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği Başkanı Ahmet Kasapoğlu, Genç Organize Sanayi Derneği Başkanı Elçin Ekici Öztürk, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı Ergin Civan, Bölge Yönetim Kurulu Üyeleri ile başta Bölgenin en fazla üretim, ihracat ve istihdam kapasitesine sahip firmaları olmak üzere 30’a yakın firmanın temsilcilerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda sanayicilerin mevzuatta ve uygulamada karşılaştıkları sorunlar hakkında detaylı istişarelerde bulunulurken, sanayiciler yaşadıkları sorunları Bakan Yardımcısına birebir aktarma şansı yakaladı. ‘ANTALYA OSB GİBİ OSB’LER GÖRMEK BİZİ MUTLU EDİYOR’ Toplantı öncesi Bölge sanayicilerine hitaben bir konuşma yapan Büyükdede, “Sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Hakikaten çok güzel bir sanayi bölgeniz var. İçi yemyeşil, yolları düzgün, organizasyonu düzgün, idari binaları, camileri, konferans salonları, otelleri düzgün OSB’lerimizin sayısı sınırlı. Antalya gibi güzel ve düzgün sanayi bölgeleri görmek bizleri mutlu ediyor. Ama sadece binaları yapmakla konular bitmiyor. OSB’ler ile ilgili Bakanlığımızı ilgilendiren konularda da bizler mümkün olduğu kadar bilgilenmek arzusundayız. Taleplerinizi dinlemek, çözüm üretebiliyorsak, üreteceğimiz çözümlere birlikte çalışma fırsatı bulmak istiyoruz” dedi. BAŞKAN BAHAR’DAN TEŞEKKÜR Toplantı sonunda Bakan Yardımcısı Büyükdede’ye ziyareti için teşekkür eden Başkan Ali Bahar, “Bakan Yardımcımız, teşrifleri ile bizleri onurlandırdılar. Sanayimizin ve sanayicilerimizin sorunlarını böylesine samimi bir ortamda dile getirebilmiş olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Sayın Büyükdede ile OSBÜK nazarında sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında çok kez bir araya gelme fırsatımız oldu. Konuları ele alış biçimine ve hassasiyetine birçok kez şahit oldum. Dolayısıyla bugün burada sanayicilerimiz tarafından talep edilen ve önerilen her konunun hassasiyet ile ele alınacağına ben kefilim. Sayın Büyükdede’ye bu samimi ve çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Antalya OSB Başkanı Ali Bahar’ın daveti üzerine Bölgeyi ziyaret ederek sanayiciler ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşunun (OSBÜK), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Antalya OSB işbirliği ile Göynük’teki bir otelde düzenlediği OSB Mevzuatı Bilgilendirme Paneline katılmak için kente gelen T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar’ın daveti üzerine, Bölgeyi ziyaret etti.

SANAYİCİLER SORUNLARINI ANLATTI

Antalya OSB Yönetim Kurulu, Bakan Yardımcısının ziyaretini, Başkanlık makamı ile sınırlı tutmadı ve Bölge sanayicileri ile Büyükdede’yi bir araya getirdi. Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İdari Hizmet Binasında, Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Soner Erkek, Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği Başkanı Ahmet Kasapoğlu, Genç Organize Sanayi Derneği Başkanı Elçin Ekici Öztürk, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı Ergin Civan, Bölge Yönetim Kurulu Üyeleri ile başta Bölgenin en fazla üretim, ihracat ve istihdam kapasitesine sahip firmaları olmak üzere 30’a yakın firmanın temsilcilerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda sanayicilerin mevzuatta ve uygulamada karşılaştıkları sorunlar hakkında detaylı istişarelerde bulunulurken, sanayiciler yaşadıkları sorunları Bakan Yardımcısına birebir aktarma şansı yakaladı.

‘ANTALYA OSB GİBİ OSB’LER GÖRMEK BİZİ MUTLU EDİYOR’

Toplantı öncesi Bölge sanayicilerine hitaben bir konuşma yapan Büyükdede, “Sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Hakikaten çok güzel bir sanayi bölgeniz var. İçi yemyeşil, yolları düzgün, organizasyonu düzgün, idari binaları, camileri, konferans salonları, otelleri düzgün OSB’lerimizin sayısı sınırlı. Antalya gibi güzel ve düzgün sanayi bölgeleri görmek bizleri mutlu ediyor. Ama sadece binaları yapmakla konular bitmiyor. OSB’ler ile ilgili Bakanlığımızı ilgilendiren konularda da bizler mümkün olduğu kadar bilgilenmek arzusundayız. Taleplerinizi dinlemek, çözüm üretebiliyorsak, üreteceğimiz çözümlere birlikte çalışma fırsatı bulmak istiyoruz” dedi.

BAŞKAN BAHAR’DAN TEŞEKKÜR

Toplantı sonunda Bakan Yardımcısı Büyükdede’ye ziyareti için teşekkür eden Başkan Ali Bahar, “Bakan Yardımcımız, teşrifleri ile bizleri onurlandırdılar. Sanayimizin ve sanayicilerimizin sorunlarını böylesine samimi bir ortamda dile getirebilmiş olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Sayın Büyükdede ile OSBÜK nazarında sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında çok kez bir araya gelme fırsatımız oldu. Konuları ele alış biçimine ve hassasiyetine birçok kez şahit oldum. Dolayısıyla bugün burada sanayicilerimiz tarafından talep edilen ve önerilen her konunun hassasiyet ile ele alınacağına ben kefilim. Sayın Büyükdede’ye bu samimi ve çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.