Bakanlığımız Bağlı Kuruluşları İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Asayiş 30.04.2019 - 20:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2184+ kez okundu.
 

Bakanlığımız Bağlı Kuruluşları İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Antalya İlinde Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı kuruluşların her ay bir araya gelerek bilgi ve deneyim paylaşımında bulundukları istişare toplantısı Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Bakanlığımız bağlı kuruluş yetkililerinin katılımıyla Antalya Tohum Sertifikasyon Test Müdürlüğünde yapıldı. Toplantıda Antalya Tohum Sertifikasyon Test Müdürü Ahmet Karataş’ın kurum tanıtımı ve faaliyetlerini yapmasının ardından Türkiye ve Antalya’nın tohum sektöründeki gelişimi hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. Toplantıdan sonra Vali Karaloğlu ile katılımcılar Tohum Sertifikasyon Test Müdürlüğü birimlerini ziyaret ederek teknik incelemelerde bulundu.

Antalya İlinde Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı kuruluşların her ay bir araya gelerek bilgi ve deneyim paylaşımında bulundukları istişare toplantısı Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Bakanlığımız bağlı kuruluş yetkililerinin katılımıyla Antalya Tohum Sertifikasyon Test Müdürlüğünde yapıldı.

Toplantıda Antalya Tohum Sertifikasyon Test Müdürü Ahmet Karataş’ın kurum tanıtımı ve faaliyetlerini yapmasının ardından Türkiye ve Antalya’nın tohum sektöründeki gelişimi hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Toplantıdan sonra Vali Karaloğlu ile katılımcılar Tohum Sertifikasyon Test Müdürlüğü birimlerini ziyaret ederek teknik incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.