Bambus Koyu Muratpaşa Belediyesi Eliyle Halka Açılmalıdır

Politika 02.05.2021 - 16:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2468+ kez okundu.
 

Bambus Koyu Muratpaşa Belediyesi Eliyle Halka Açılmalıdır

Geçtiğimiz perşembe günü, Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal’ın ev sahipliğinde, Meclis’te üyesi bulunan bütün ilçe başkanlarıyla (AKP İlçe Başkanlığını temsilen bir yönetici) birlikte bir araya geldik,
Geçtiğimiz perşembe günü, Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal’ın ev sahipliğinde, Meclis’te üyesi bulunan bütün ilçe başkanlarıyla (AKP İlçe Başkanlığını temsilen bir yönetici) birlikte bir araya geldik, Bambus koyunun halka açılarak, Muratpaşa Belediyesi tarafından işletilmesi konusunu görüştük. Bambus koyunun, falez sahil bandında yer alan ve Muratpaşa Belediyemiz tarafından işletilen bütün plajlar gibi halka kazandırılmasını istiyoruz. Konserve Koyu, Mobil, İnciraltı, Erdal İnönü ve Erenkuş Falez plajlarının hepsinde Mavi Bayrak dalgalanıyor. Halkımız ücretsiz bir şekilde plajlarımızda denize giriyor, oldukça uygun fiyatlarla işletmelerin olanaklarından yararlanıyor. Muratpaşa Belediyesi, kaçak ve ruhsatsız yapılardan temizlediği koyu kente kazandırmak için 6 kez yetkili kurumlara başvurdu. Başvurular maalesef sonuçsuz kaldı. Böylesi haklı bir davada, Muratpaşa’da yaşayan bütün vatandaşları ilgilendiren bir konuda, Meclis’te ortaklaşa alınan karar doğrultusunda siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla bir araya geldik ve irademizi kamuoyuyla paylaştık. Ancak AKP Muratpaşa İlçe Başkanlığı çekimser kalarak bu haklı davaya gölge düşürmüştür. Süreç tamamıyla şeffaf yönetildiği, Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal’ın sunumuyla Meclis’ten oy birliği ile geçtiği, bütün siyasi partilerin onayı alındığı halde, AKP’li bir yandaşa vermeye çalıştıklarını haricen duyuyoruz. Bambus Plajı Muratpaşa Belediyesi ile halkımıza açılmazsa bunun tek sorumlusu AKP dir. Muratpaşa halkı gereğini yerine getirecektir diyebiliriz.              Son söz olarak; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir” dediği Erenkuş’un yanında bulunan BAMBUS KOYU MURATPAŞA BELEDİYESİ ELİYLE HALKA AÇILMALIDIR! Hasan Şahin CHP Muratpaşa İlçe Başkanı
Geçtiğimiz perşembe günü, Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal’ın ev sahipliğinde, Meclis’te üyesi bulunan bütün ilçe başkanlarıyla (AKP İlçe Başkanlığını temsilen bir yönetici) birlikte bir araya geldik,

Geçtiğimiz perşembe günü, Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal’ın ev sahipliğinde, Meclis’te üyesi bulunan bütün ilçe başkanlarıyla (AKP İlçe Başkanlığını temsilen bir yönetici) birlikte bir araya geldik, Bambus koyunun halka açılarak, Muratpaşa Belediyesi tarafından işletilmesi konusunu görüştük.

Bambus koyunun, falez sahil bandında yer alan ve Muratpaşa Belediyemiz tarafından işletilen bütün plajlar gibi halka kazandırılmasını istiyoruz. Konserve Koyu, Mobil, İnciraltı, Erdal İnönü ve Erenkuş Falez plajlarının hepsinde Mavi Bayrak dalgalanıyor. Halkımız ücretsiz bir şekilde plajlarımızda denize giriyor, oldukça uygun fiyatlarla işletmelerin olanaklarından yararlanıyor.

Muratpaşa Belediyesi, kaçak ve ruhsatsız yapılardan temizlediği koyu kente kazandırmak için 6 kez yetkili kurumlara başvurdu. Başvurular maalesef sonuçsuz kaldı. Böylesi haklı bir davada, Muratpaşa’da yaşayan bütün vatandaşları ilgilendiren bir konuda, Meclis’te ortaklaşa alınan karar doğrultusunda siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla bir araya geldik ve irademizi kamuoyuyla paylaştık. Ancak AKP Muratpaşa İlçe Başkanlığı çekimser kalarak bu haklı davaya gölge düşürmüştür.

Süreç tamamıyla şeffaf yönetildiği, Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal’ın sunumuyla Meclis’ten oy birliği ile geçtiği, bütün siyasi partilerin onayı alındığı halde, AKP’li bir yandaşa vermeye çalıştıklarını haricen duyuyoruz. Bambus Plajı Muratpaşa Belediyesi ile halkımıza açılmazsa bunun tek sorumlusu AKP dir. Muratpaşa halkı gereğini yerine getirecektir diyebiliriz.             

Son söz olarak;

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir” dediği Erenkuş’un yanında bulunan BAMBUS KOYU MURATPAŞA BELEDİYESİ ELİYLE HALKA AÇILMALIDIR!

Hasan Şahin CHP Muratpaşa İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.