Baraner Dünya Pazarlarında En İddialı Olduğumuz Konu Turizm

Sağlık 13.12.2021 - 18:18, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2456+ kez okundu.
 

Baraner Dünya Pazarlarında En İddialı Olduğumuz Konu Turizm

Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner “Memleketin her köşesine her yıl yüz milyon turist getirelim” dedi.
Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner  “Memleketin her köşesine her yıl yüz milyon turist getirelim” dedi. Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner açıklamasında, “Nasıl mı? Liyakat bizde: kırmadan, dökmeden, sömürmeden 45 yıl’dır bu sektördeyiz. Parti programımızdan kısa alıntılar: Yurtta barış, dünyada barış!” ilkesi doğrultusunda geliştirilecek büyük dostluk seferberlikleriyle, bir açık hava mı̈zesi olan ülkemize ilgiyi artıracağız. “Sanatsız ve sanatçısız turizm olmaz.” görüşünden hareketle ülkemizin kimliğini yansıtan el sanatları, sanat dalları ve nadide sanatçıları ile müşterek, yeni ürün ve tanıtım modelleri gerçekleştireceğiz. Ülkemizin tanıtımında sahiciliğe ve samimiyete önem vererek, özgün kültürel ürünlerimizi doğru bir reklam süreciyle tanıtacağız. Dünya’daki bilinen tüm emekli, öğrenci, sporcu dernek ve kulüpleriyle bağlantı kuracak, bu kurumlara özel turizm programları hazırlayacağız. Düşük sezonda kârlılığı artıracak kültür, sanat, sağlık, üçüncü̈ yaş, kurvaziyer, kongre ve fuar etkinlikleri düzenleyeceğiz. Sağlıklı ve doğal beslenme, vegan yaşam, işlenmemiş gıda, temiz kaynak suyu gibi dünyada yeni ana akım turizm beklentilerine karşılık verecek projeler geliştirenleri destekleyeceğiz. Antik ve kültürel alanlara yönelik kesintisiz bisiklet rotaları oluşturacak ve bisiklet yolları yapacağız. Ülkemizi çevre dostu bisiklet yollarıyla öreceğiz. Dünyanın en uzun bisiklet yolunu ülkemizde inşa edeceğiz. Yerel, otantik değerlerimizi ve çeşitliliğimizi ortaya çıkaracağız. Tesislerin fiziki büyüklüklerinden çok sahici, özgün yerel tatları, gastronomi kültürünü ve konukseverliğini ön plana çıkaran aile işletmelerini destekleyeceğiz. Aile işletmeleriyle birlikte dış alan yatırımlarına öncelik vererek turizmde sürdürülebilir” ifadelerini kullandı.
Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner “Memleketin her köşesine her yıl yüz milyon turist getirelim” dedi.

Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner  “Memleketin her köşesine her yıl yüz milyon turist getirelim” dedi.

Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner açıklamasında, “Nasıl mı? Liyakat bizde: kırmadan, dökmeden, sömürmeden 45 yıl’dır bu sektördeyiz.

Parti programımızdan kısa alıntılar:

Yurtta barış, dünyada barış!” ilkesi doğrultusunda geliştirilecek büyük dostluk seferberlikleriyle, bir açık hava mı̈zesi olan ülkemize ilgiyi artıracağız.

“Sanatsız ve sanatçısız turizm olmaz.” görüşünden hareketle ülkemizin kimliğini yansıtan el sanatları, sanat dalları ve nadide sanatçıları ile müşterek, yeni ürün ve tanıtım modelleri gerçekleştireceğiz.

Ülkemizin tanıtımında sahiciliğe ve samimiyete önem vererek, özgün kültürel ürünlerimizi doğru bir reklam süreciyle tanıtacağız.

Dünya’daki bilinen tüm emekli, öğrenci, sporcu dernek ve kulüpleriyle bağlantı kuracak, bu kurumlara özel turizm programları hazırlayacağız. Düşük sezonda kârlılığı artıracak kültür, sanat, sağlık, üçüncü̈ yaş, kurvaziyer, kongre ve fuar etkinlikleri düzenleyeceğiz.

Sağlıklı ve doğal beslenme, vegan yaşam, işlenmemiş gıda, temiz kaynak suyu gibi dünyada yeni ana akım turizm beklentilerine karşılık verecek projeler geliştirenleri destekleyeceğiz.

Antik ve kültürel alanlara yönelik kesintisiz bisiklet rotaları oluşturacak ve bisiklet yolları yapacağız. Ülkemizi çevre dostu bisiklet yollarıyla öreceğiz. Dünyanın en uzun bisiklet yolunu ülkemizde inşa edeceğiz.

Yerel, otantik değerlerimizi ve çeşitliliğimizi ortaya çıkaracağız.

Tesislerin fiziki büyüklüklerinden çok sahici, özgün yerel tatları, gastronomi kültürünü ve konukseverliğini ön plana çıkaran aile işletmelerini destekleyeceğiz.

Aile işletmeleriyle birlikte dış alan yatırımlarına öncelik vererek turizmde sürdürülebilir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.