Baraqah Cafe-Bistro Açıldı

Magazin 09.03.2020 - 21:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3208+ kez okundu.
 

Baraqah Cafe-Bistro Açıldı

Yaz aylarının yaklaştığı şu günlerde, Turizm cenneti Antalya'yı da yeni sezonun heyecanı sardı. Krizlerle boğuşan tüm dünyanın aksine Antalya yine güneşli ve huzurlu bir yaza hazırlanıyor. Turizme ve bölge halkına hizmet vermek amacıyla Konyaaltı Hurma Mahallesi'nde hizmete açılan Baraqah Cafe-Bistro ‘da bu yılın güzel geçeceğinin sinyallerini verdi. Ritmik Event Organizasyon'un sahibi Cengiz Acuner tarafından açılan Baraqah Cafe-Bistro, Türk ve dünya mutfağı, soğuk-sıcak içecekler, zengin kahve menüsü ile hizmete girdi. Açılış töreninde Antalya'nın önde gelen iş insanları ve bölge halkının katılımı ile renkli görüntülere sahne oldu.

Yaz aylarının yaklaştığı şu günlerde, Turizm cenneti Antalya'yı da yeni sezonun heyecanı sardı. Krizlerle boğuşan tüm dünyanın aksine Antalya yine güneşli ve huzurlu bir yaza hazırlanıyor. Turizme ve bölge halkına hizmet vermek amacıyla Konyaaltı Hurma Mahallesi'nde hizmete açılan Baraqah Cafe-Bistro ‘da bu yılın güzel geçeceğinin sinyallerini verdi.

Ritmik Event Organizasyon'un sahibi Cengiz Acuner tarafından açılan Baraqah Cafe-Bistro, Türk ve dünya mutfağı, soğuk-sıcak içecekler, zengin kahve menüsü ile hizmete girdi. Açılış töreninde Antalya'nın önde gelen iş insanları ve bölge halkının katılımı ile renkli görüntülere sahne oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.