Barış Ayan İyi Parti Muratpaşa Başkan Adayıyım

Politika 27.06.2020 - 23:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2358+ kez okundu.
 

Barış Ayan İyi Parti Muratpaşa Başkan Adayıyım

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Barış Ayan 09 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşecek ilçe kongresinin sonunda kazananın partileri ve Muratpaşa halkının olacağını söyledi.
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Barış Ayan 09 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşecek ilçe kongresinin sonunda kazananın partileri ve Muratpaşa halkının olacağını söyledi.  İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener gibi bir isimle çalışmanın gururunu yaşadığını ifade eden Ayan, şunları söyledi:  “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in çoban ateşini yaktığı gün, Antalya,  Muratpaşa teşkilatına üye oldum ve bana verilen Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcılığı göreviyle bu güne kadar görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. İlçe başkanlığı görevi gençlere bırakma vakti geldiğini düşündüğümden Muratpaşa İlçe Başkanlığına adaylığımı koydum. Muratpaşa’ya sevgi saygı ve barış getirmek için, Genel Merkezimizin çizgisinde ilerlemek için bu yola baş koydum. Mesleğim gereği Ermemek, Meltem, Kaleiçi, Şarampol Caddesine kadar Muratpaşa’nın tüm mahallerine hâkimim” ifadelerini kullandı.   Barış Ayan Kimdir? 27.05.78 Isparta Doğumlu 1980 yılında babasının görevi sebebiyle öğrenimini Antalya ’yanın en eski okullardan biri olan Barbaros İlköğretim Okulunda Ortaokul Merkez Ortaokulunda Lise Antalya Lisesi Üniversite 100 Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesini bitirdi. 1980 den bugüne Antalya / Muratpaşa ’da ilçesinde ikamet etmekte 2000 yılında açtığı Veteriner Kliniğinde Muratpaşa’ da hizmet vermekte Üniversite yıllarında Van ülkü Ocaklarında, 2000 yılından sonra Kepez Ülkü Ocağı Disiplin Kurulunda görev aldı. Devlet Bahçeli’nin tutum ve davranışlarından dolayı siyasete ara verdi, Evli ve 1 Erkek çocuk Babası İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Barış Ayan 09 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşecek ilçe kongresinin sonunda kazananın partileri ve Muratpaşa halkının olacağını söyledi.

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Barış Ayan 09 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşecek ilçe kongresinin sonunda kazananın partileri ve Muratpaşa halkının olacağını söyledi. 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener gibi bir isimle çalışmanın gururunu yaşadığını ifade eden Ayan, şunları söyledi:  “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in çoban ateşini yaktığı gün, Antalya,  Muratpaşa teşkilatına üye oldum ve bana verilen Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcılığı göreviyle bu güne kadar görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. İlçe başkanlığı görevi gençlere bırakma vakti geldiğini düşündüğümden Muratpaşa İlçe Başkanlığına adaylığımı koydum. Muratpaşa’ya sevgi saygı ve barış getirmek için, Genel Merkezimizin çizgisinde ilerlemek için bu yola baş koydum. Mesleğim gereği Ermemek, Meltem, Kaleiçi, Şarampol Caddesine kadar Muratpaşa’nın tüm mahallerine hâkimim” ifadelerini kullandı.

 

Barış Ayan Kimdir?

27.05.78 Isparta Doğumlu 1980 yılında babasının görevi sebebiyle öğrenimini

Antalya ’yanın en eski okullardan biri olan Barbaros İlköğretim Okulunda

Ortaokul Merkez Ortaokulunda

Lise Antalya Lisesi

Üniversite 100 Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesini bitirdi.

1980 den bugüne Antalya / Muratpaşa ’da ilçesinde ikamet etmekte

2000 yılında açtığı Veteriner Kliniğinde Muratpaşa’ da hizmet vermekte

Üniversite yıllarında Van ülkü Ocaklarında,

2000 yılından sonra Kepez Ülkü Ocağı Disiplin Kurulunda görev aldı.

Devlet Bahçeli’nin tutum ve davranışlarından dolayı siyasete ara verdi,

Evli ve 1 Erkek çocuk Babası

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.