Barış Suyu Festivali’nde Nostalji

Belediyeler 25.07.2019 - 21:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2273+ kez okundu.
 

Barış Suyu Festivali’nde Nostalji

23. Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali’nin 3.gününde düzenlenen etkinlikler, Manavgat halkını eğlendirmeye devam ediyor. Yukarı Pazarcı Mahallesi Irmak Kenarı’nda organize edilen “Uçurtma Şenliği” ile başlayan festival etkinlikleri, Cumhuriyet Meydanı Sergi Alanı’nda kurulan açık hava sineması ile devam etti 23. Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali’nin 3.gününde düzenlenen etkinlikler, Manavgat halkına hoş vakitler geçirtmeye devam ediyor. Yukarı Pazarcı Mahallesi Irmak Kenarı’nda organize edilen “Uçurtma Şenliği” ile başlayan festival etkinlikleri, Cumhuriyet Meydanı Sergi Alanı’nda kurulan açık hava sineması ile devam etti. Çeşitli sanat atalyöleri, workshoplar ve karaoke ile devam eden festivalde “Uçurtma Atölyesi ve Gösterisi” ve Açık Hava Sineması’nda bir araya gelen kent halkı unutulmaz anlar yaşadı. 7 den 70 e herkesin eğlendiği şenliklerde, minik çocukların gökyüzüne saldığı uçurtmalar, mutlu anlara sahne oldu. Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan açık hava sinemasında, Yeşilçam Sineması’nın unutulmaz filmi olan ve başrollerini, Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Emel Sayın’ın rol aldığı “ Mavi Boncuk” filmini birlikte izleyen vatandaşlar, nostalji dolu anlar yaşadı. Açık Hava Sinemasının ve Uçurtma Şenliği’nin Manavgat halkına nostalji yaşattığını ifade eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 23. Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali’ne tüm vatandaşları davet etti.

23. Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali’nin 3.gününde düzenlenen etkinlikler, Manavgat halkını eğlendirmeye devam ediyor. Yukarı Pazarcı Mahallesi Irmak Kenarı’nda organize edilen “Uçurtma Şenliği” ile başlayan festival etkinlikleri, Cumhuriyet Meydanı Sergi Alanı’nda kurulan açık hava sineması ile devam etti

23. Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali’nin 3.gününde düzenlenen etkinlikler, Manavgat halkına hoş vakitler geçirtmeye devam ediyor. Yukarı Pazarcı Mahallesi Irmak Kenarı’nda organize edilen “Uçurtma Şenliği” ile başlayan festival etkinlikleri, Cumhuriyet Meydanı Sergi Alanı’nda kurulan açık hava sineması ile devam etti. Çeşitli sanat atalyöleri, workshoplar ve karaoke ile devam eden festivalde “Uçurtma Atölyesi ve Gösterisi” ve Açık Hava Sineması’nda bir araya gelen kent halkı unutulmaz anlar yaşadı. 7 den 70 e herkesin eğlendiği şenliklerde, minik çocukların gökyüzüne saldığı uçurtmalar, mutlu anlara sahne oldu. Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan açık hava sinemasında, Yeşilçam Sineması’nın unutulmaz filmi olan ve başrollerini, Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Emel Sayın’ın rol aldığı “ Mavi Boncuk” filmini birlikte izleyen vatandaşlar, nostalji dolu anlar yaşadı. Açık Hava Sinemasının ve Uçurtma Şenliği’nin Manavgat halkına nostalji yaşattığını ifade eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 23. Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali’ne tüm vatandaşları davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.