Barış Suyu Festivali Su Sporları Korteji Ve Yıldızlar Geçidi İle Başladı

Gündem 27.07.2019 - 23:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1741+ kez okundu.
 

Barış Suyu Festivali Su Sporları Korteji Ve Yıldızlar Geçidi İle Başladı

Manavgat Belediyesi tarafından bu yıl 23.ncüsü düzenlenen Barış Suyu, Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali Manavgat Irmağı’nda başlayan su sporları korteji ile başladı. Kent halkının yoğun ilgi gösterdiği kortejde İYİ Parti Antalya Millet Vekili Dr. Tuğba Vural Çokal ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de yer aldı. Flybord gösterisi, Jet skiler ve su motorları nefes kesen su şovları gerçekleştirdi. Muhteşem su gösterisinin ardından, kent halkı kortej halinde Atatürk Kültür Merkezi’ne hareket etti. Cem Belevi ve Aleyna Tilki, Atatürk Kültür Merkezi Meydanı’nda Manavgat halkına unutulmaz bir akşam yaşattı. 50 BİN KİŞİ İZLEDİ Kentteki turizm canlılığını arttırmak, esnafa katkıda bulunmak ve insanları sosyal yaşamın içerisine dahil edebilmek amacıyla yapılan Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali’nin 5.nci gününde, Manavgat halkı Atatürk Kültür Merkezi’ne akın etti. Ünlü sanatçıların Manavgat halkıyla buluşacağı ve 3 gün süren halk konserlerinin ilk gününde Ünlü şarkıcı Cem Belevi hayranlarıyla buluştu.  Cem Belevi’ye festival plaketini İYİ Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuğba Vural Çokal taktim etti. Çokal “ Manavgat’ın çok anlamlı bir sloganı var. Bu sloganın adı “Özgürce Yaşa”. Manavgat’ın Kültür ve Sanat Merkezi olması yönünde çalışma gerçeklştiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Cem Belevi ise, Manavgat halkının oldukça coşkulu olduğunu söyleyerek kent halkı ile yeniden buluşmak istediğini ifade etti. SÖZEN’DEN FESTİVALE DAVET Gecenin ilerleyen saatlerinde ise ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, hayranlarına unutulmayacak bir akşam yaşattı. Hınca hınç dolu olan konser alanında, Aleyna Tilki daha önce böylesine coşku dolu bir kalabalığa konser vermediğini söyleyerek bizleri bir araya Manavgat Belediye Başkanı Sayın Şükrü Sözen’e teşekkür ederim dedi. Aleyna Tilki’ye festival plaketini Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ın unutulmaz bir festival yaşayacağını belirterek bütün Manavgat halkını yıldızlar geçidinden oluşan festivale davet ettiğini söyledi.

Manavgat Belediyesi tarafından bu yıl 23.ncüsü düzenlenen Barış Suyu, Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali Manavgat Irmağı’nda başlayan su sporları korteji ile başladı. Kent halkının yoğun ilgi gösterdiği kortejde İYİ Parti Antalya Millet Vekili Dr. Tuğba Vural Çokal ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de yer aldı. Flybord gösterisi, Jet skiler ve su motorları nefes kesen su şovları gerçekleştirdi. Muhteşem su gösterisinin ardından, kent halkı kortej halinde Atatürk Kültür Merkezi’ne hareket etti. Cem Belevi ve Aleyna Tilki, Atatürk Kültür Merkezi Meydanı’nda Manavgat halkına unutulmaz bir akşam yaşattı.

50 BİN KİŞİ İZLEDİ

Kentteki turizm canlılığını arttırmak, esnafa katkıda bulunmak ve insanları sosyal yaşamın içerisine dahil edebilmek amacıyla yapılan Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali’nin 5.nci gününde, Manavgat halkı Atatürk Kültür Merkezi’ne akın etti. Ünlü sanatçıların Manavgat halkıyla buluşacağı ve 3 gün süren halk konserlerinin ilk gününde Ünlü şarkıcı Cem Belevi hayranlarıyla buluştu.  Cem Belevi’ye festival plaketini İYİ Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuğba Vural Çokal taktim etti. Çokal “ Manavgat’ın çok anlamlı bir sloganı var. Bu sloganın adı “Özgürce Yaşa”. Manavgat’ın Kültür ve Sanat Merkezi olması yönünde çalışma gerçeklştiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Cem Belevi ise, Manavgat halkının oldukça coşkulu olduğunu söyleyerek kent halkı ile yeniden buluşmak istediğini ifade etti.

SÖZEN’DEN FESTİVALE DAVET

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, hayranlarına unutulmayacak bir akşam yaşattı. Hınca hınç dolu olan konser alanında, Aleyna Tilki daha önce böylesine coşku dolu bir kalabalığa konser vermediğini söyleyerek bizleri bir araya Manavgat Belediye Başkanı Sayın Şükrü Sözen’e teşekkür ederim dedi.

Aleyna Tilki’ye festival plaketini Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ın unutulmaz bir festival yaşayacağını belirterek bütün Manavgat halkını yıldızlar geçidinden oluşan festivale davet ettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.