Başaran: Hisarçandır’da Ağaçları Kesilirken Neden Sessiz Kalındı?

Politika 14.02.2021 - 18:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2708+ kez okundu.
 

Başaran: Hisarçandır’da Ağaçları Kesilirken Neden Sessiz Kalındı?

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Konyaaltı ilçesine bağlı Hisarçandır Mahallesi’nde hazineye ait arazideki ağaçların kesilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Konyaaltı ilçesine bağlı Hisarçandır Mahallesi’nde hazineye ait arazideki ağaçların kesilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başaran, “Kim yada kimler diye sormak yerine bugüne kadar ağaçlar kesilirken, iş makineleri çalışırken neden sessiz kalındı? Videolar kimler tarafından çekildi? ” diye sordu. Konyaaltı ilçesindeki hazine arazisi üzerinde bulunan ağaçların kepçelerle kimliği belirsiz kişiler tarafından kökünden sökülmesine, İYİ Parti, CHP, MHP ve AKP’den ortak tepki gelmişti. Parti temsilcileri geçtiğimiz hafta alana giderek giderek incelemelerde bulunurken, İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “Hazine arazisinde ağaçlar kesilirken video çekimleri yapılıyorsa, faillerini bulmak zor olmasa gerek” diye konuştu. Hisarçandır Mahalle halkı katliam sonrası nöbet tutmaya başlarken, görüntüler sosyal medyadan paylaşılınca büyük tepki çekmişti. İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, hazine arazisinde yapılan ağaç katliamının kabul edilebilir bir durum olmadığını, sorumluların yetkililer tarafından bir an önce tespit edilip, gerekli cezaların verilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Başaran, “Hisarçandır Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızın tespitleri sonrasında İyi Parti olarak biz de konunun takipçisi olduk. Lakin ağaçlar kesilirken iş makinelerinin videolarının çekilmesi ve servis edilmesi normal değil. Bu durumda görüntüleri çekenler ve ağaçları kesenlerin bulunması zor olmasa gerek. Bu konuda yetkililerin bir an önce sorumluları tespit ederek, yargı sürecini başlatmalarını bekliyoruz. İyi Parti olarak, konunun sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.
İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Konyaaltı ilçesine bağlı Hisarçandır Mahallesi’nde hazineye ait arazideki ağaçların kesilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Konyaaltı ilçesine bağlı Hisarçandır Mahallesi’nde hazineye ait arazideki ağaçların kesilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başaran, “Kim yada kimler diye sormak yerine bugüne kadar ağaçlar kesilirken, iş makineleri çalışırken neden sessiz kalındı? Videolar kimler tarafından çekildi? ” diye sordu.

Konyaaltı ilçesindeki hazine arazisi üzerinde bulunan ağaçların kepçelerle kimliği belirsiz kişiler tarafından kökünden sökülmesine, İYİ Parti, CHP, MHP ve AKP’den ortak tepki gelmişti. Parti temsilcileri geçtiğimiz hafta alana giderek giderek incelemelerde bulunurken, İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “Hazine arazisinde ağaçlar kesilirken video çekimleri yapılıyorsa, faillerini bulmak zor olmasa gerek” diye konuştu.

Hisarçandır Mahalle halkı katliam sonrası nöbet tutmaya başlarken, görüntüler sosyal medyadan paylaşılınca büyük tepki çekmişti. İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, hazine arazisinde yapılan ağaç katliamının kabul edilebilir bir durum olmadığını, sorumluların yetkililer tarafından bir an önce tespit edilip, gerekli cezaların verilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Başaran, “Hisarçandır Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızın tespitleri sonrasında İyi Parti olarak biz de konunun takipçisi olduk. Lakin ağaçlar kesilirken iş makinelerinin videolarının çekilmesi ve servis edilmesi normal değil. Bu durumda görüntüleri çekenler ve ağaçları kesenlerin bulunması zor olmasa gerek. Bu konuda yetkililerin bir an önce sorumluları tespit ederek, yargı sürecini başlatmalarını bekliyoruz. İyi Parti olarak, konunun sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.