Başaran, Selda Ecer’i Divan’dan Düşürdü

Politika 28.05.2020 - 23:16, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2910+ kez okundu.
 

Başaran, Selda Ecer’i Divan’dan Düşürdü

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran Sosyal Medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım üzerine İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Selda Ecer’i Divan’dan üyeliğinden düşürdüğünü açıkladı.
İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran Sosyal Medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım üzerine İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Selda Ecer’i Divan’dan üyeliğinden düşürdüğünü açıkladı. www.antalyahabertakip.com Haber Sitemizde ki! “İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Selda Ecer’den CHP’ye Skandal Paylaşım” başlıklı haberimiz üzerine İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz Taner Şahin’i telefonla arayarak yapılan haberle ilgili açıklama yaptı. İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran açıklamasında, “Divan Üyesi Selda Ecer’in yaptığı paylaşım çok yersiz ve haddini aşmıştır. Bu paylaşımı hangi amaçla yapmış olduğunu ben dâhil olmak üzere ve partililer olarak anlamış değiliz.  Bu açıklamanın muhatabı Selda Ecer değildir. İttifak Genel Merkezimiz tarafından alınan karar üzerine o zaman ki! İyi Parti İl Başkanları arkadaşlarımız tarafından yürütülmüştür. Bu şekilde haber sitenizde olumsuz haber olmak yerine de İyi Parti İl Başkanlığı olarak başarılarıyla ilgili haberlerimizle anılmak isterdik. Selda Ecer’in yaptığı paylaşım kendine değil partimize zarar vermiştir. Ancak içimizdeki çürük elmaları sizin haberleri sayesinde bizlerde öğreniyoruz. Ben İl Başkanı olduğumdan bu yana hep ılımlı ve barışçıl bir politika ile yönetmeye hassasiyetle özen göstermeye çalışıyorum. Bu yapılan paylaşımla ilgili olarak CHP İl Başkanı Sayın Nusret Bayar’a da gerekli açıklamada bulunarak Selda Ecer’i Divan üyeliğinden düşürdüğünü ve kesin ihraç sebebiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladım. Size de söyleyeceğim gibi Selda Ecer’i Divan üyeliğinden düşürdüğünü ve kesin ihraç sebebiyle disiplin kuruluna sevk ettik” .ifadelerini kullandı.
İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran Sosyal Medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım üzerine İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Selda Ecer’i Divan’dan üyeliğinden düşürdüğünü açıkladı.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran Sosyal Medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım üzerine İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Selda Ecer’i Divan’dan üyeliğinden düşürdüğünü açıkladı.

www.antalyahabertakip.com Haber Sitemizde ki! “İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Selda Ecer’den CHP’ye Skandal Paylaşım” başlıklı haberimiz üzerine İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz Taner Şahin’i telefonla arayarak yapılan haberle ilgili açıklama yaptı.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran açıklamasında, “Divan Üyesi Selda Ecer’in yaptığı paylaşım çok yersiz ve haddini aşmıştır.

Bu paylaşımı hangi amaçla yapmış olduğunu ben dâhil olmak üzere ve partililer olarak anlamış değiliz.

 Bu açıklamanın muhatabı Selda Ecer değildir.

İttifak Genel Merkezimiz tarafından alınan karar üzerine o zaman ki! İyi Parti İl Başkanları arkadaşlarımız tarafından yürütülmüştür.

Bu şekilde haber sitenizde olumsuz haber olmak yerine de İyi Parti İl Başkanlığı olarak başarılarıyla ilgili haberlerimizle anılmak isterdik.

Selda Ecer’in yaptığı paylaşım kendine değil partimize zarar vermiştir.

Ancak içimizdeki çürük elmaları sizin haberleri sayesinde bizlerde öğreniyoruz.

Ben İl Başkanı olduğumdan bu yana hep ılımlı ve barışçıl bir politika ile yönetmeye hassasiyetle özen göstermeye çalışıyorum.

Bu yapılan paylaşımla ilgili olarak CHP İl Başkanı Sayın Nusret Bayar’a da gerekli açıklamada bulunarak Selda Ecer’i Divan üyeliğinden düşürdüğünü ve kesin ihraç sebebiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladım.

Size de söyleyeceğim gibi Selda Ecer’i Divan üyeliğinden düşürdüğünü ve kesin ihraç sebebiyle disiplin kuruluna sevk ettik” .ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.