Başarılı Öğrencilere Ödülleri Verildi

Asayiş 30.05.2019 - 22:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1998+ kez okundu.
 

Başarılı Öğrencilere Ödülleri Verildi

Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yıl içerisinde değişik alanlarda başarılı olan öğrenciler için ödül töreni düzenledi. Başarılı 250 öğrenci ödüllerini Aksu protokolünün elinden aldı. Törene Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Celil Gökçen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Semra Bekar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen ve İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan da katıldı. Aksu’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Okulumda Kalite, Öğrencimde Kalite” projesi kapsamında 1 yıl boyunca yapılan çalışmalar sonucunda ve çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen öğrencilerin bir yıl boyunca ciddi emek harcayarak ödül almayı hakkettiklerini söyledi. Gökçen, “Uyguladığımız projelerle ilçemizde eğitim kalitesi giderek artıyor. Öğrencilerimizin başarısında katkısı olan idareci ve öğretmenlerimize; her zaman yanımızda olarak bizlere destek veren Kaymakamımız Aydın Ergün ve Belediye Başkanımız Halil Şahin’e teşekkür ediyoruz.” dedi. Eğitimin olmazsa olmazlarımız arasında olduğunu bir kez daha yineleyen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise eğitim konusunda sadece devletin, bakanlığın, hayırseverlerin ve belediyenin yaptıklarının yeterli olmayacağını, velilere de çok iş düştüğünü söyledi. Başkan Şahin, “Eğitim çağındaki çocuklarımızı dolu dolu yetiştirmeliyiz. Ailelere de çocukların eğitiminde büyük görev düşüyor. Mekan hazırlamak devletin ve belediyenin işi olabilir ama velilerimiz de elini taşın altına koymalı, çocuklarıyla ilgilenmeli. Çocuklar yaz sezonunu iyi geçirmeli. İstediğiniz yerlerde olmanızı canı gönülden dilerim.” dedi.

Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yıl içerisinde değişik alanlarda başarılı olan öğrenciler için ödül töreni düzenledi. Başarılı 250 öğrenci ödüllerini Aksu protokolünün elinden aldı. Törene Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Celil Gökçen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Semra Bekar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen ve İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan da katıldı.

Aksu’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Okulumda Kalite, Öğrencimde Kalite” projesi kapsamında 1 yıl boyunca yapılan çalışmalar sonucunda ve çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen öğrencilerin bir yıl boyunca ciddi emek harcayarak ödül almayı hakkettiklerini söyledi. Gökçen, “Uyguladığımız projelerle ilçemizde eğitim kalitesi giderek artıyor. Öğrencilerimizin başarısında katkısı olan idareci ve öğretmenlerimize; her zaman yanımızda olarak bizlere destek veren Kaymakamımız Aydın Ergün ve Belediye Başkanımız Halil Şahin’e teşekkür ediyoruz.” dedi.

Eğitimin olmazsa olmazlarımız arasında olduğunu bir kez daha yineleyen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise eğitim konusunda sadece devletin, bakanlığın, hayırseverlerin ve belediyenin yaptıklarının yeterli olmayacağını, velilere de çok iş düştüğünü söyledi. Başkan Şahin, “Eğitim çağındaki çocuklarımızı dolu dolu yetiştirmeliyiz. Ailelere de çocukların eğitiminde büyük görev düşüyor. Mekan hazırlamak devletin ve belediyenin işi olabilir ama velilerimiz de elini taşın altına koymalı, çocuklarıyla ilgilenmeli. Çocuklar yaz sezonunu iyi geçirmeli. İstediğiniz yerlerde olmanızı canı gönülden dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.