Başkan Atmaca'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Asayiş 29.08.2021 - 21:16, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2728+ kez okundu.
 

Başkan Atmaca'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

MMO Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Büyük Taarruz’un 99’uncu yıldönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
MMO Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Büyük Taarruz’un 99’uncu yıldönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Atmaca mesajında, dünyanın en büyük kahramanlık destanlarından biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin 99’uncu yıldönümünü gururla yaşadıklarını ifade ederek, ‘Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, küllerinden doğan ulusumuzun sonsuza dek bağımsız ve bir arada yaşayacağını tüm dünyaya göstermiştir. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz'dir, ileri!' emriyle milletimizin kaderini değiştirmiş olup, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle, 7’den 70’e işgale karşı duran milletimiz, bağımsız bir Türkiye için savaşmışlardır. Tarihimizin kıvanç dolu dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi göstermiştir ki; küllerinden doğan ulusumuz, sonsuza dek bağımsız ve bir arada yaşayacaktır. Bugün tarihimizin en şanlı günlerden biri olan 30 Ağustos’un gururunu yaşarken şunu unutmamalıyız ki; bizlere emanet edilen vatanımızı korumak, Cumhuriyetimize ve bağımsızlığımıza rehber olan Atatürk ilkelerini sonsuza dek kararlılıkla sürdürmek, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkartarak gelecek kuşaklara aktarmak hepimizin en asli görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99’ncu yıldönümünde, bu uğurda mücadele eden Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
MMO Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Büyük Taarruz’un 99’uncu yıldönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MMO Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Büyük Taarruz’un 99’uncu yıldönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Atmaca mesajında, dünyanın en büyük kahramanlık destanlarından biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin 99’uncu yıldönümünü gururla yaşadıklarını ifade ederek, ‘Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, küllerinden doğan ulusumuzun sonsuza dek bağımsız ve bir arada yaşayacağını tüm dünyaya göstermiştir. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz'dir, ileri!' emriyle milletimizin kaderini değiştirmiş olup, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle, 7’den 70’e işgale karşı duran milletimiz, bağımsız bir Türkiye için savaşmışlardır. Tarihimizin kıvanç dolu dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi göstermiştir ki; küllerinden doğan ulusumuz, sonsuza dek bağımsız ve bir arada yaşayacaktır. Bugün tarihimizin en şanlı günlerden biri olan 30 Ağustos’un gururunu yaşarken şunu unutmamalıyız ki; bizlere emanet edilen vatanımızı korumak, Cumhuriyetimize ve bağımsızlığımıza rehber olan Atatürk ilkelerini sonsuza dek kararlılıkla sürdürmek, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkartarak gelecek kuşaklara aktarmak hepimizin en asli görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99’ncu yıldönümünde, bu uğurda mücadele eden Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.