Başkan Atmaca'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Asayiş 23.11.2020 - 22:26, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 1664+ kez okundu.
 

Başkan Atmaca'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Makina Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Makina Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Atmaca mesajında, şöyle dedi: "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mekteplerinin Başöğretmenliğini kabul ettiği tarih olan 24 Kasım günü, ülkemizde Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Başöğretmenimiz Atatürk'ün "Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" sözü ile ifade ettiği gibi, öğretmenlerimiz toplumumuzun inşaasında çok  önemli bir konumdadır. Ülkemizin ve cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkacak nesiller yetiştirme görevi, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir mesleki görevdir. Hiç kuşkusuz ki, çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin dört bir köşesinde fedakârca eğitim veren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum."
Makina Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Makina Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Atmaca mesajında, şöyle dedi:

"Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mekteplerinin Başöğretmenliğini kabul ettiği tarih olan 24 Kasım günü, ülkemizde Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Başöğretmenimiz Atatürk'ün "Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" sözü ile ifade ettiği gibi, öğretmenlerimiz toplumumuzun inşaasında çok  önemli bir konumdadır. Ülkemizin ve cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkacak nesiller yetiştirme görevi, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir mesleki görevdir. Hiç kuşkusuz ki, çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin dört bir köşesinde fedakârca eğitim veren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.