Başkan Başaran Konyaaltı İlçe Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

Belediyeler 25.08.2020 - 00:12, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1792+ kez okundu.
 

Başkan Başaran Konyaaltı İlçe Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

İyi Parti Başkanı ve İl Başkan Adayı Mehmet Başaran tarafından tertip edilen akşam yemeğinde İyi Parti İlçe Teşkilatı ve İl Delegelerini ağırladı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Parkı Sosyal Tesissilerin de düzenlenen akşam yemeği programında İl Başkanı Mehmet Başaran, Konyaaltı İyi Parti İlçe Başkanı Serap Kaya, Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Konyaaltı Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Meryem Gökay Balkıç, Konyaaltı Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Mustafa Çolak, İyi Parti Kepez ilçe yönetimi ve Delegeler katıldı.  Gecede Konuyla ilgili bir açıklama yapan İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “Değerli dava arkadaşlarım sizleri en kalbi duygularımla saygılarımla selamlıyorum, hoş geldiniz şeref verdiniz. İl başkanlığına adaylığımızı açıkladık. Gayret sizden bereket Allahtan biraz önce anlattığım gibi köyde çiftçilik yaptık, koyunun keçinin içinde büyüdük. hayvancılığı biliyorum,. Buğday biçtik Mısır'da suladık, daha sonra memuriyet esnaflık sanayicilik Antalya'da sivil toplum örgütlerin birçoğunda yıllarca hizmet aldık, dolayısıyla her kesimin dilinden anlayabilecek birisiyim inşallah böyle bir görev alırsam her kesime hitap edebilecek,  çareler üretmek için gece gündüz çalışacağıma bir kere baştan söz veriyorum ”dedi. Yemek poğramı çekilen toplu resim çekimiyle sona erdi.
İyi Parti Başkanı ve İl Başkan Adayı Mehmet Başaran tarafından tertip edilen akşam yemeğinde İyi Parti İlçe Teşkilatı ve İl Delegelerini ağırladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Parkı Sosyal Tesissilerin de düzenlenen akşam yemeği programında İl Başkanı Mehmet Başaran, Konyaaltı İyi Parti İlçe Başkanı Serap Kaya, Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Konyaaltı Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Meryem Gökay Balkıç, Konyaaltı Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Mustafa Çolak, İyi Parti Kepez ilçe yönetimi ve Delegeler katıldı.

 Gecede Konuyla ilgili bir açıklama yapan İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “Değerli dava arkadaşlarım sizleri en kalbi duygularımla saygılarımla selamlıyorum, hoş geldiniz şeref verdiniz. İl başkanlığına adaylığımızı açıkladık. Gayret sizden bereket Allahtan biraz önce anlattığım gibi köyde çiftçilik yaptık, koyunun keçinin içinde büyüdük. hayvancılığı biliyorum,. Buğday biçtik Mısır'da suladık, daha sonra memuriyet esnaflık sanayicilik Antalya'da sivil toplum örgütlerin birçoğunda yıllarca hizmet aldık, dolayısıyla her kesimin dilinden anlayabilecek birisiyim inşallah böyle bir görev alırsam her kesime hitap edebilecek,  çareler üretmek için gece gündüz çalışacağıma bir kere baştan söz veriyorum ”dedi.

Yemek poğramı çekilen toplu resim çekimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.