Başkan Böcek, Açık Havada Film İzledi

Kültür-Sanat 07.10.2021 - 20:31, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2928+ kez okundu.
 

Başkan Böcek, Açık Havada Film İzledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 58'inci Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında sinemaseverlerle buluştu.
Böcek: “Altın Portakal’a yoğun ilgi var” Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 58'inci Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında sinemaseverlerle buluştu. Festival alanında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Böcek, yönetmenliğini ve senaristliğini Necip Çağhan Özdemir'in yaptığı, ‘Bembeyaz’ filmini sinemaseverlerle birlikte izledi. 58'inci Antalya Altın Portakal Film Festivali heyecanı sürerken Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de sinemaseverlerle birlikte film izledi. Bir yandan 9 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek ödül töreni için hazırlıkları takip eden bir yandan da festival heyecanına ortak olan Başkan Böcek, Cam Piramit yanında kurulan Yıldızların Altında 1  Açık Hava Sineması’nda halkla buluştu. FİLM VE SÖYLEŞİLERE İLGİ YOĞUN Film öncesi sinemaseverlerle sohbet eden, fotoğraf çektiren Başkan Böcek, daha sonra yönetmenliğini ve senaristliğini Necip Çağhan Özdemir'in yaptığı, başrollerini Mert Fırat, Ece Çeşmioğlu ve İnanç Konukçu'nun paylaştığı ‘Bembeyaz’ filmini izledi. Festival kapsamında gerçekleştirilen film gösterimleri ve söyleşilere büyük bir ilgi olduğunu söyleyen Başkan Böcek, “Ben de bu heyecana ortak olmak için bugün film izlemeye geldim” dedi. ÖDÜLLERİ HEYECANLA BEKLİYORUM Festival gösterimi yapılacak filmlerin biletlerinin bu yıl 7 saatte tükendiğine dikkat çeken Başkan Böcek, “Sinemaseverlerin yoğun bir ilgisi var. Film gösterimleri ve söyleşiler çok keyifli geçiyor. Hem pandemi kuralları hem de hava şartları bu yıl festival için son derece uygun bir ortam oluşturdu. Festival filmlerine olan ilgi bizi de son derece mutlu ediyor. Benim de bugün film izleme ve sinemaseverlerle sohbet etme şansım oldu. Herkes gibi ben de Cumartesi günü açıklanacak ödülleri heyecanla bekliyorum” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 58'inci Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında sinemaseverlerle buluştu.

Böcek: “Altın Portakal’a yoğun ilgi var”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 58'inci Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında sinemaseverlerle buluştu. Festival alanında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Böcek, yönetmenliğini ve senaristliğini Necip Çağhan Özdemir'in yaptığı, ‘Bembeyaz’ filmini sinemaseverlerle birlikte izledi.

58'inci Antalya Altın Portakal Film Festivali heyecanı sürerken Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de sinemaseverlerle birlikte film izledi. Bir yandan 9 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek ödül töreni için hazırlıkları takip eden bir yandan da festival heyecanına ortak olan Başkan Böcek, Cam Piramit yanında kurulan Yıldızların Altında 1  Açık Hava Sineması’nda halkla buluştu.

FİLM VE SÖYLEŞİLERE İLGİ YOĞUN

Film öncesi sinemaseverlerle sohbet eden, fotoğraf çektiren Başkan Böcek, daha sonra

yönetmenliğini ve senaristliğini Necip Çağhan Özdemir'in yaptığı, başrollerini Mert Fırat, Ece Çeşmioğlu ve İnanç Konukçu'nun paylaştığı ‘Bembeyaz’ filmini izledi. Festival kapsamında gerçekleştirilen film gösterimleri ve söyleşilere büyük bir ilgi olduğunu söyleyen Başkan Böcek, “Ben de bu heyecana ortak olmak için bugün film izlemeye geldim” dedi.

ÖDÜLLERİ HEYECANLA BEKLİYORUM

Festival gösterimi yapılacak filmlerin biletlerinin bu yıl 7 saatte tükendiğine dikkat çeken Başkan Böcek, “Sinemaseverlerin yoğun bir ilgisi var. Film gösterimleri ve söyleşiler çok keyifli geçiyor. Hem pandemi kuralları hem de hava şartları bu yıl festival için son derece uygun bir ortam oluşturdu. Festival filmlerine olan ilgi bizi de son derece mutlu ediyor. Benim de bugün film izleme ve sinemaseverlerle sohbet etme şansım oldu. Herkes gibi ben de Cumartesi günü açıklanacak ödülleri heyecanla bekliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.