Başkan Böcek’ten Muhtarlara Çiçek

Belediyeler 26.05.2021 - 20:44, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2041+ kez okundu.
 

Başkan Böcek’ten Muhtarlara Çiçek

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, halk ile belediye arasında büyük bir köprü vazifesi kuran muhtarlara saksı çiçeği hediye ediyor.
Mahalleler çiçek açacak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, halk ile belediye arasında büyük bir köprü vazifesi kuran muhtarlara saksı çiçeği hediye ediyor. Antalya’nın 913 mahallesinde muhtarlıklara Büyükşehir Belediyesi seralarında üretilen toplam 150 bin çiçek dağıtılacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 19 ilçede vatandaş ile belediye arasında bir köprü vazifesi kurarak önemli hizmetler gerçekleştiren mahalle muhtarlardan gelen çiçek talebini geri çevirmedi. Muhtarlara, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı seralarda üretilen Kadife Çiceği (Tagates) hediye ediliyor. Çiçek dağıtımı Kumluca, Finike, Demre ve Kaş’tan başladı. Dört ilçedeki mahalle muhtarlarına çiçekleri teslim edildi. Mahalleler, Kadife Çiçekleri ile renklenecek. MEVSİMLİK ÇİÇEKLERE TEŞEKKÜR Muhtarlar Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e özellikle belediyenin seralarında yetiştirilen çiçek hediyesi için teşekkür etti. Kadife çiçeklerini, mahallelerindeki meydan, Atatürk büstü çevresi, okul ve cami bahçesi gibi alanlara dikeceklerini belirten muhtarlar, mahallelerinin çiçekle daha da güzelleşeceğini belirtti.  Park ve Bahçeler ekiplerinin çiçek dağıtımı devam edecek. 19 ilçedeki 913 mahalle muhtarlığına toplamda 150 bin adet mevsimlik çiçek dağıtımı yapılacak.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, halk ile belediye arasında büyük bir köprü vazifesi kuran muhtarlara saksı çiçeği hediye ediyor.

Mahalleler çiçek açacak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, halk ile belediye arasında büyük bir köprü vazifesi kuran muhtarlara saksı çiçeği hediye ediyor. Antalya’nın 913 mahallesinde muhtarlıklara Büyükşehir Belediyesi seralarında üretilen toplam 150 bin çiçek dağıtılacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 19 ilçede vatandaş ile belediye arasında bir köprü vazifesi kurarak önemli hizmetler gerçekleştiren mahalle muhtarlardan gelen çiçek talebini geri çevirmedi. Muhtarlara, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı seralarda üretilen Kadife Çiceği (Tagates) hediye ediliyor.

Çiçek dağıtımı Kumluca, Finike, Demre ve Kaş’tan başladı. Dört ilçedeki mahalle muhtarlarına çiçekleri teslim edildi. Mahalleler, Kadife Çiçekleri ile renklenecek.

MEVSİMLİK ÇİÇEKLERE TEŞEKKÜR

Muhtarlar Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e özellikle belediyenin seralarında yetiştirilen çiçek hediyesi için teşekkür etti. Kadife çiçeklerini, mahallelerindeki meydan, Atatürk büstü çevresi, okul ve cami bahçesi gibi alanlara dikeceklerini belirten muhtarlar, mahallelerinin çiçekle daha da güzelleşeceğini belirtti.  Park ve Bahçeler ekiplerinin çiçek dağıtımı devam edecek. 19 ilçedeki 913 mahalle muhtarlığına toplamda 150 bin adet mevsimlik çiçek dağıtımı yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.