Başkan Böcek UCIM Dernek Ofisi’nin Açılışını Yaptı

Gündem 19.09.2021 - 09:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1585+ kez okundu.
 

Başkan Böcek UCIM Dernek Ofisi’nin Açılışını Yaptı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin Lara Ofisi’nin açılışına katıldı
“Çocukların güvende ve mutlu olması için çalışmalıyız” Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin Lara Ofisi’nin açılışına katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada çocukların hep güldüğü ve güvende olduğu bir dünyada yaşaması gerektiğine dikkat çeken Başkan Böcek, “Dün yanınızdaydım bugün yanınızdayım yarın da yanınızda olmaya devam edeceğim” dedi. “Çocuklar konuşacak, UCIM yanlarında olacak” sloganıyla yola çıkan Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin Lara Ofisi açıldı. Çocuk istismarının önlenmesi amacıyla eğitim, toplumsal bilinçlenme ve farkındalık projeleri üzerinde çalışmayı amaç edinen derneğin ofis açılışını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gerçekleştirdi. YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM Açılışta konuşan Başkan Muhittin Böcek Konyaaltı Belediye Başkanı olduğu dönemde de UCIM’e destek verdiğini hatırlatarak, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Çocuk istismarı ise toplumumuzun kanayan bir yarası. Çocuklarımızın kendini güvende ve mutlu hissedeceği bir dünya yaratmak bizim en büyük sorumluluğumuz. Bu düşüncüyle UCIM’in kurucusu sevgili Saadet öğretmen ve kıymetli eşine bugüne kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyorum. Bir kardeşiniz olarak, bugün de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak dün yanınızdaydım, bugün yanınızdayım, yarın da yanınızda olmaya devam edeceğim” dedi. BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ Başkan Böcek, açılışın ardından dernek ofisini gezdi ve yapılacak çalışmalarla ilgi bilgi aldı. UCIM Genel Başkanı Saadet Özkan da Başkan Böcek’e bugüne kadar derneğe verdiği katkı ve destek için teşekkür plaketi verdi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin Lara Ofisi’nin açılışına katıldı

“Çocukların güvende ve mutlu olması için çalışmalıyız”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin Lara Ofisi’nin açılışına katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada çocukların hep güldüğü ve güvende olduğu bir dünyada yaşaması gerektiğine dikkat çeken Başkan Böcek, “Dün yanınızdaydım bugün yanınızdayım yarın da yanınızda olmaya devam edeceğim” dedi.

“Çocuklar konuşacak, UCIM yanlarında olacak” sloganıyla yola çıkan Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin Lara Ofisi açıldı. Çocuk istismarının önlenmesi amacıyla eğitim, toplumsal bilinçlenme ve farkındalık projeleri üzerinde çalışmayı amaç edinen derneğin ofis açılışını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gerçekleştirdi.

YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM

Açılışta konuşan Başkan Muhittin Böcek Konyaaltı Belediye Başkanı olduğu dönemde de UCIM’e destek verdiğini hatırlatarak, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Çocuk istismarı ise toplumumuzun kanayan bir yarası. Çocuklarımızın kendini güvende ve mutlu hissedeceği bir dünya yaratmak bizim en büyük sorumluluğumuz. Bu düşüncüyle UCIM’in kurucusu sevgili Saadet öğretmen ve kıymetli eşine bugüne kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyorum.

Bir kardeşiniz olarak, bugün de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak dün yanınızdaydım, bugün yanınızdayım, yarın da yanınızda olmaya devam edeceğim” dedi.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Başkan Böcek, açılışın ardından dernek ofisini gezdi ve yapılacak çalışmalarla ilgi bilgi aldı. UCIM Genel Başkanı Saadet Özkan da Başkan Böcek’e bugüne kadar derneğe verdiği katkı ve destek için teşekkür plaketi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.