Başkan Çalık, Yeni Yıla Hastalarla Girdi

Gündem 03.01.2019 - 21:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2550+ kez okundu.
 

Başkan Çalık, Yeni Yıla Hastalarla Girdi

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık göreve geldiğinden bugüne her yılbaşı gecesi ziyaret geleneğini devam ettirdi.
Başkan Çalık, yılbaşında Serik Devlet Hastanesinde yatan hastaları ve sağlık personelini ziyaret etti. Yeni yıllarını kutladı, hastalara şifa diledi. Görevlilere ise işlerinde kolaylıklar diledi. 2019 Yılını, Serik Devlet Hastanesinde yatan hastalarla ve hastane personeliyle birlikte geçiren Başkan Çalık’a Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan da eşlik etti. Çalık; “İlçemizi Güzel Bir Gelecek Bekliyor” Ziyarette hastalara geçmiş olsun dileklerini sunan Çalık; “2018 yılına veda ediyoruz. İnşallah 2019 yılı ülkemiz için hayırlı bir yıl olur. Her şeyin başı sağlık ve huzurdur. Allah sizlere acil şifalar versin. Bir an önce eski sağlığınıza kavuşursunuz. Yeni yılın gönlünüzce geçmesini diliyorum. Biz bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerin keyfini yaşıyoruz. 2019 yılında da hizmetlerimiz devam edecek. İlçemizi güzel bir gelecek bekliyor. Yeni yılınız kutlu olsun” dedi.
Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık göreve geldiğinden bugüne her yılbaşı gecesi ziyaret geleneğini devam ettirdi.

Başkan Çalık, yılbaşında Serik Devlet Hastanesinde yatan hastaları ve sağlık personelini ziyaret etti. Yeni yıllarını kutladı, hastalara şifa diledi. Görevlilere ise işlerinde kolaylıklar diledi. 2019 Yılını, Serik Devlet Hastanesinde yatan hastalarla ve hastane personeliyle birlikte geçiren Başkan Çalık’a Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan da eşlik etti.

Çalık; “İlçemizi Güzel Bir Gelecek Bekliyor”

Ziyarette hastalara geçmiş olsun dileklerini sunan Çalık; “2018 yılına veda ediyoruz. İnşallah 2019 yılı ülkemiz için hayırlı bir yıl olur. Her şeyin başı sağlık ve huzurdur. Allah sizlere acil şifalar versin. Bir an önce eski sağlığınıza kavuşursunuz. Yeni yılın gönlünüzce geçmesini diliyorum. Biz bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerin keyfini yaşıyoruz. 2019 yılında da hizmetlerimiz devam edecek. İlçemizi güzel bir gelecek bekliyor. Yeni yılınız kutlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.